Afbeelding

Primeur bij Stegeman Hoortechniek

Algemeen

RIJSSEN - Stegeman Hoortechniek is een echt familiebedrijf dat al sinds 1878 bestaat en afgelopen jaar alweer 60 jaar actief is in de hoorzorg. Monique du Mez vertegenwoordigt alweer de vijfde generatie binnen het bedrijf.

Hoortoestel-fabrikant Bernafon gunt Stegeman Hoortechniek dan ook een mooie primeur! Bernafon is een merk dat hoortoestellen uitbrengt op grond van nieuwe technieken. 'Stegeman Hoortechniek mag die als eerste in Nederland introduceren. "Wij hebben de primeur", zegt Monique.

High-tech
De hoortoestellen van Bernafon zijn digitaal. Het zijn als het ware minicomputers die bestaan uit een microfoontje, een geluidsfilter, een versterker en een luidsprekertje. De audiciens van Stegeman Hoortechniek stellen het hoortoestel in aan de hand van uw audiogram/gehoorverlies. Belangstellenden zijn welkom om de hoortoestellen van Bernafon tijdens de open dag uit te proberen. "We vragen wel om u hiervoor van te voren aan te melden, zodat we u in kunnen plannen voor een hooronderzoek", zegt Monique. Voor dat uitgebreide hooronderzoek trekken de audiciens van Stegeman Hoortechniek anderhalf uur uit. Zij meten uw gehoor en spraakverstaanbaarheid in een geluidsarme cabine. 'Ook meten wij de bewegelijkheid en werking van uw trommelvlies en maken wij foto's van uw gehoorgang en trommelvlies', voegt Yvonne daar aan toe.

Uitstekend resultaat
Het gaat er bij Stegeman Hoortechniek dus heel anders aan toe dan de vele reclamespotjes op televisie doen vermoeden. "Het is niet mogelijk om na het laten horen van een paar piepjes een hoortoestel aan te raden", benadrukt Monique. "Wij gaan uitsluitend voor kwaliteit en dat betekent wel dat klanten vaak wat duurder uit zijn en het eventueel niet via de zorgverzekering vergoed krijgen. Deze zorgkosten aftrekken van de belasting kan vaak wel. En dat is soms nog meer dan de vergoeding van de zorgverzekering!" De open dagen zijn op dinsdag 26 maart in Rijssen en donderdag 28 maart in Hardenberg

Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 5 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 7 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 9 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 10 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 12 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08