Afbeelding
Foto: ANNAUF

"Wij bieden alle sponsoren iets passends"

Algemeen

NIJVERDAL - De plannen liggen klaar, de ideeën zijn grootser en origineler dan ooit tevoren en aan enthousiasme is geen gebrek. De voorbereidingen van Bruisend Nijverdal 2019 zijn in volle gang. En sponsoring is voor een stichting als Bruisend Nijverdal van zeer groot belang. Inmiddels is de sponsorcommissie druk bezig om de benodigde gelden voor het feest binnen te halen. Een kennismaking…

De sponsorcommissie van Bruisend Nijverdal bestaat voor het derde jaar uit: Ewald Aaltink, Daniëlle Spenkelink en Linda Espeldoorn. Nieuw in de commissie is Stephan Meulenbelt. Hij vervangt Berry Nieland, die zich dit jaar op een andere manier voor het dorpsfeest in gaat zetten.  Allen hebben een heel groot netwerk in Nijverdal, zijn enthousiast en gedreven met een Hart voor Nijverdal! 
Nijverdal gaat weer bruisen in september 2019. Het Marktplein wordt van 4 tot en met 8 september voor vijf dagen het centrum van het feestvertier. Tijdens de dagen staat het motto: 'voor een ieder wat wils' centraal. "We houden er in de voorbereidingen en het programma rekening mee dat alle doelgroepen worden aangesproken van jong tot oud. Uiteindelijk komt dit de uitstraling en de levendigheid van Nijverdal ten goede", legt Ewald Aaltink uit. "Voor een mooi feest met een goed programma is echter veel geld nodig. Daarom zoeken we meerdere sponsoren uit de Nijverdalse samenleving."

"Dit is in de loop der jaren zelfs steeds belangrijker geworden, aangezien we steeds minder subsidie krijgen en in het algemeen geconfronteerd worden met lastenverhogingen", vult Linda Espeldoorn aan. "De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring geven ons de mogelijkheid een breed scala aan activiteiten te ontplooien, voor alle leeftijdsgroepen. Het kost ons als commissie veel tijd. Maar zonder sponsoring, geen Bruisend Nijverdal. En we willen toch allemaal een bruisend feest voor alle Nijverdallers en zelfs Twentebreed publiek trekken."

Linda vervolgt: "Het is erg fijn om te merken dat we steeds populairder worden. Bedrijven nemen dit jaar zelf al contact op om te vragen op welke manier ze ons feest kunnen steunen. Hoe mooi is dat?! Ook noodzakelijk natuurlijk, omdat het programma weer mooier en dus duurder zal zijn dit jaar. Hiervoor hebben wij een viertal pakketten in het leven geroepen. Van Gouden sponsor tot Vriend van Bruisend Nijverdal. Overigens is het niet meer mogelijk om gouden sponsor te worden. Onze hoofdsponsors dit jaar zijn: Heutink primair onderwijs, Nemaco bouwmachines, Jumbo supermarkten, Eg Computers, Auto Aaltink en Hart van Nijverdal. Binnen de andere pakketten zijn natuurlijk nog volop mogelijkheden." 

"Wij bieden alle sponsoren iets passends. Uiteraard grotere sponsoren meer dan kleine. Maar muntjes en vergroting van je naamsbekendheid is er voor iedereen. We komen graag uitleggen welke mogelijkheden er zijn en wat we voor je kunnen betekenen. Voorgaande jaren kwamen ondernemers zelf met suggesties. Mooie ideeën hoe zij hun sponsoring graag ingevuld wilden zien. Alles is bespreekbaar en veel is ook mogelijk."

"En met namen op de bühne als Davina Michelle, Tino Martin, Snollebollekes, Django Wagner en Miss Montreal kan het niet anders dan een fantastisch feest worden. Daar mag je bedrijfsnaam wel aan gekoppeld worden. We gaan er allemaal knetterhard tegen aan om het feest der feesten gestalte te geven. Helpen jullie allemaal mee?" Aldus Linda Espeldoorn. 

Interesse? Kijk op onze site www.bruisendnijverdal.com of vraag naar de mogelijkheden of email: sponsorzaken@bruisendnijverdal.com

Namens vele inwoners alvast bedankt!
 

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 2 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 3 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 18 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 19 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 23 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 28 mrt, 12:06
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12