Eshuis Hoveniers
Eshuis Hoveniers

Eshuis Hoveniers 100 jaar!

ALMELO - Het mooie weer komt eraan, wat betekent dat het tijd is om uw tuin lente-proof te maken. Door gebruik te maken van de juiste beplanting en aankleding, kunt u eenvoudig een ontspannen sfeer creëren in uw tuin. Om de aankleding en onderhoud van uw tuin uit handen te geven, staat Eshuis Hoveniers dagelijks voor u klaar om hun handen uit de mouwen te steken!

Eshuis Hoveniers viert in 2019 haar 100-jarig bestaan en dankt haar bestaansrecht aan de vele klanten in de regio Twente waar zij al een eeuw het tuinonderhoud verzorgt. Op 1 april 1919 opende Arend Eshuis de deuren van een kwekerij en tuinaanlegbedrijf aan de Gravenallee in Almelo. En nu 100 jaar later is Eshuis Hoveniers een gerenommeerd bedrijf wat uitblinkt in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Persoonlijk betrokken
Inmiddels is het hoveniersbedrijf gevestigd aan de Aadijk 29 in Almelo en bestaat het team uit tien medewerkers die allen liefde voor het hoveniersvak en passie voor groen hebben. Het team is goed op elkaar ingespeeld en weten daardoor precies wat ze van elkaar kunnen verwachten. Eshuis ontwerpt en onderhoudt duurzame tuinen op basis van de wensen van de klant. Persoonlijke betrokkenheid bij hun opdrachtgevers staat hoog in het vaandel. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij uw ideale droomtuin te realiseren.

Breed dienstenpakket
Eshuis Hoveniers kan uw tuin een voorjaarsbeurt geven door bijvoorbeeld de heesters en bomen te snoeien, maar ook door de viltlaag van afgelopen winter van het gazon te verwijderen en het gras te bemesten. Tevens staan deze hoveniers ook voor u klaar om een geheel nieuwe tuin te ontwerpen. Door voor Eshuis Hoveniers te kiezen, weet u zeker dat u aankomende zomer zorgeloos kunt genieten van uw prachtige tuin.

Passie voor groen
Om ultiem te kunnen genieten van het buitenleven, is het van belang om gebruik te maken van planten en bomen in uw tuin. Het zorgt namelijk voor een gezonde en ontspannende sfeer. Met de juiste beplanting ontstaat ook een heel duurzame tuin. Duurzaamheid is ook een belangrijk thema voor Eshuis Hoveniers zelf. Zo hebben alle auto's en machines een lage CO2 uitstoot, wat beter is voor het milieu. Hierdoor kunnen hun klanten een leven lang genieten van een frisse en fraaie buitenomgeving.

Verantwoord
ondernemerschap

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Eshuis Hoveniers hoog in het vaandel. Zo zet het bedrijf ook actief mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in en biedt daarnaast mogelijkheden voor stages en diverse opleidingsmogelijkheden.

Vrijblijvende offerte
Eshuis Hoveniers helpt u graag met een passend advies om samen te komen tot uw droomtuin. Neem dan vrijblijvend contact op met Eshuis Hoveniers op 0546-862846 of kijk voor meer informatie op www.eshuishoveniers.nl.

Meer berichten