Afbeelding

De eerste exemplaren van de Afbouwkrant zijn gedrukt!

Algemeen

Nederland kent al vele bladen en kranten, maar de Afbouwkrant heeft een toegevoegde waarde. Deze vakkrant is uniek, doordat deze zich richt op de hele afbouwsector. De eerste exemplaren zijn inmiddels gedrukt. Deze zullen onder meer verspreid worden op de AfbouwVakdag 2019 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

De krant, die minimaal vier keer per jaar uitkomt in een oplage van 15.000 stuks, is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in of voor de afbouwsector. Daarnaast ontvangen ook scholen, waaronder ROC's en VMBO-opleidingen de krant. Die versturen wij gratis naar onder andere afbouwbedrijven en scholen. Behalve op papier verschijnt de informatie ook digitaal, op internet (www.afbouwkrant.nl), op Facebook en Instagram. De informatie is dus voor iedereen toegankelijk.

Wat vindt u in de krant?
In de Afbouwkrant staan allerlei items die voor de afbouwsector van belang zijn. U vindt onder andere artikelen over gewijzigde of nieuwe wet- en regelgeving, producten, arbo-nieuws, onderwijs, arbeidsmarkt en columns in. Opdrachtgevers, afbouwbedrijven, scholen, zzp'ers, projectleiders en architecten die op zoek zijn naar informatie over de afbouwsector, blijven door het lezen van deze krant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen.

Bijdrage leveren
Ondernemers kunnen zich profileren in de Afbouwkrant. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een advertentie of een advertorial. Fabrikanten kunnen informatie over hun producten en innovaties met anderen delen. Afbouwbedrijven kunnen hun bedrijf voorstellen of laten zien aan welke projecten zij hebben meegewerkt.

Meer weten? Kijk dan op www.afbouwkrant.nl.

Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 4 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 6 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 10 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 12 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 14 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 16 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 18 apr, 19:49
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43