Afbeelding

Giethmen op wereldreis naar het Wilde Westen!

Algemeen

GIETHMEN - Het voorjaar komt weer op gang; voor de tuinliefhebber begint het dan ook weer te kriebelen. Wie graag wat inspiratie opdoet voor de tuin en het gezellige buitenleven is op zondag 14 april van harte welkom bij de open dag van diverse kwaliteitsondernemers uit de gemeente Ommen en omgeving.

Dit jaar is de derde editie van deze gezamenlijke open dag onder de noemer 'Giethmen gaat op Wereldreis'; nu met het thema: Het Wilde Westen. Cowboys, indianen, lekker eten en heerlijke versnaperingen... een dag om te genieten! Bezoekers van de eerste twee open dagen waren dan ook bijzonder enthousiast; zo stond afgelopen jaar Duitsland centraal. Een groep ondernemers uit Ommen en omstreken kwam destijds met het spontane idee om hun bedrijven op een leuke manier op de kaart te zetten. De open dag draait om de leuke diversiteit van alles wat met de tuin en het gezellige buitenleven te maken heeft.

Volop genieten
Geen tuin is echt compleet zonder mooie, passende meubelen van hoge kwaliteit. Hoeve Houtindustrie uit Ommen laat u dan ook graag kennismaken met het mooie aanbod van houten tuinmeubelen. De inwendige mens kan ook volop genieten op deze mooie open dag; zo laat Wijnhof Ommen u genieten van bijzondere Zuid-Amerikaanse wijnen. De Sis & Bro Bakery uit Ommen bakt heerlijke hartige en zoete broden in traditionele houtgestookte steenovens. Voor de vleesliefhebber is de Vechtdalkok uit Dalmsholte van de partij met specialiteiten zoals beef jerkey, sweet chickenwings, beans en smoked pork belly. Tot slot is er voor de kinderen een springkussen aanwezig en kunnen ze gratis een ritje maken als cowboy of cowgirl op een pony. De eerdere open dagen waren gezellige publiekstrekkers.

Palmexpert
Uiteraard kunt u op deze dag ook vrijblijvend kennismaken met het brede aanbod van exotische en mediterrane bomen en planten van Palmexpert. Gerben en Monique van Dorsten hebben ruim 20 jaar ervaring met de inkoop en verkoop van palmbomen, later kwamen hier ook veel andere soorten bij: olijfbomen, cipressen, vijgenbomen en cactussen, die natuurlijk helemaal binnen het thema passen. Alle bomen en planten worden met grote zorg geselecteerd om u de beste kwaliteit en goed advies te kunnen bieden.

Speciale aanbieding
Alléén op deze open dag heeft Palmexpert ook een leuke aanbieding. U koopt dan een Trachycarpus fortunei multistam palmboom met 3-4 stammen per palmboom en een hoogte van 100-110 centimeter voor 100 euro per stuk in plaats van de normale prijs van 139,95 euro. Let wel: de aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Kunt u de bomen niet direct meenemen? Ook bezorging is mogelijk voor 29,95 euro.

Kom langs
U bent van harte welkom op deze wereldreis naar het Wilde Westen! De open dag is gratis te bezoeken en duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Palmexpert is gevestigd aan de Koedijk 9a, 8147 RE in Giethmen (Ommen). Neem voor meer informatie contact op via: 0529-457245 of op kijk op: www.palmexpert.nl. Palmexpert is ook op eerste en tweede paasdag geopend; u bent beide dagen van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 3 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 5 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 9 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 11 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04