Afbeelding

3 Tips bij het dragen van een slim fit overhemd

Algemeen

Slim fit overhemden zijn gemaakt om als gegoten te zitten. Omdat er een strakke taillering in het overhemd zit, oogt het lekker slank. Dit type fit is vooral bedoeld voor de sportieve man die er modieus uit wilt zien. Maar wat staat goed bij een slim fit overhemd? Hieronder krijg je drie tips voor een goede look met een slim fit overhemd.

Tip 1: Een heren accessoire

Met een accessoire kun je bijvoorbeeld denken aan een armband, horloge of ketting. Door een accessoire toe te voegen aan je look, kun je je onderscheiden van de rest. Daarnaast straalt het dragen van een accessoire volwassenheid uit, omdat je net iets meer hebt nagedacht over je outfit. Je kunt bijvoorbeeld een mooie leren riem dragen die zichtbaar is wanneer je slim fit overhemd in je broek zit. Deze riem kun je daarna dan ook weer combineren met je schoenen of andere accessoires. Op deze manier maak je je eigen stijl en val je op. Een stropdas kun je dragen bij formele gelegenheden, bijvoorbeeld een trouwerij of business afspraak. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om een heren accessoire te combineren met je slim fit overhemd.

Tip 2: Een bijpassende broek

Bij een slim fit overhemd hoor je een bijpassende broek te dragen. Voor casual en zakelijke gelegenheden kun je kiezen voor een mooie jeans. Een jeans is een spijkerbroek van blauwe, katoenen stof. Echter, jeans zijn in bijna alle kleuren te verkrijgen. Zwart, grijs of wit, het belangrijkste is dat hij goed aansluit op je slim fit overhemd. Ook kan er gekozen worden voor een chino broek. Deze broeken zijn enorm populair de afgelopen tijd en zien er wat formeler uit dan jeans. De broeken zijn gemaakt van 100% katoen en zijn geschikt voor de zomer en op het werk. Ook deze soorten broeken hebben veel verschillende mogelijkheden qua kleur. De chino heeft wat lichtere kleuren dan een jeans. Daarom combineer je deze broek liever met een lichte kleur slim fit overhemd.

Tip 3: (G)een T-shirt onder een slim fit overhemd

Een overhemd zonder T-shirt staat het mooist, maar onder een slim fit overhemd kan een T-shirt worden gedragen wanneer dit echt nodig is. Hier kun je voor kiezen wanneer het koud is of als het overhemd over de huid heen schuurt. Daarnaast zorgt een ondershirt er voor dat het overhemd niet doorschijnt. Het is belangrijk om de juiste kleur te kiezen. Zo wil je onder een wit overhemd natuurlijk geen zwart shirt dragen, want dan krijg je een grijs effect. Ook zorg je er voor dat het T-shirt niet zichtbaar is. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een shirt met een V-hals te dragen. Zo kruipt het shirt niet onder je overhemd vandaan.

Met deze tips weet je zeker dat je binnen de kortste keren je eigen stijl hebt ontwikkelt. Combineer je slim fit overhemden met een shirt, broek of heren accessoire. Al deze items vind je op overhemden.com.

Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 9 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 11 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 13 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 14 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 16 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08