Afbeelding

Autowasactie voor kankeronderzoek

Algemeen

RIJSSEN - Team Baan wil uw aandacht vragen voor de vele vrijwilligers die ook dit jaar zich weer inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

Vaak worden wij geconfronteerd met de onbekendheid en het ontbreken van middelen voor de verschillende vormen van kanker. Wij doen als team mee aan Alpe d'HuZes, omdat wij ons samen sterk willen maken in de strijd tegen kanker.

Grote impact
Bijna iedereen kent wel iemand die kanker heeft, of heeft gehad. Zo hebben wij dit ook van dichtbij meegemaakt toen onze vader in februari 2018 overleed aan kanker. Verder zijn er binnen onze vriendengroep vorig jaar nog twee ouders, op jonge leeftijd, aan kanker overleden. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker, zodat er in de toekomst minder mensen overlijden aan kanker.

Autowasactie
Wij zouden het heel fijn vinden als u ons wilt steunen om dit doel te bereiken. Men kan hiervoor een donatie doen via onze site en op vrijdagavond 10 mei organiseren wij, in samenwerking met tankstation Sanderman, een autowasactie waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan ons doel.

Meer informatie
Voor meer informatie en het aanmelden van deze actie kunt u kijken op de website: www.teambaanrijssen.nl (graag vooraf aanmelden zodat wij lange wachttijden kunnen voorkomen). Team Baan uit Rijssen bestaat uit fietsers Annerieke en Daniëlle Baan en hardloper Rutger Baan.

Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 4 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 5 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 6 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode gisteren
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57