Afbeelding

Bevrijdingsloop in Holten op 5 mei

Algemeen

HOLTEN - Op zondag 5 mei 2019 organiseert AV Holten de 35ste editie van de Bevrijdingsloop Holten. Een activiteit voor jong en oud welke plaatsvindt op Sportpark Meermanskamp, Valkenweg 4, Holten. De inschrijving is geopend; ga naar www.inschrijven.nl om je aan te melden.

Het programma van de Bevrijdingsloop begint om 14.00 uur met de 700 meter lopen voor de jongens en meisjes uit groep 1 en 2. Hierna volgen rond 14.20 uur de meiden en vervolgens jongens uit groep 3 tot en met 5 die 1.000 meter lopen. Vanaf 14.40 uur vertrekken de meiden en later de jongens uit groep 6 tot en met 8. Zij lopen 1.400 meter. Om 15.00 uur begint de prestatieloop van de G-atleten. Hierna volgen de grote afstanden, om 15.10 uur voor de 10 kilometer en om 15.20 uur voor de 5 kilometer. Op het sportpark Meermanskamp wordt de Bevrijdingsloop opgeluisterd door het Highlands Regiment Pipes and Drums en er staan oude legervoertuigen van Keep them Rolling.

Loop mee
Voor alle jeugd deelnemers is er een leuke herinnering. Het wedstrijd parcours van de 5 en 10 kilometer is exact uitgemeten. Prijzengeld is er voor de nummers 1 t/m 3 bij de 5 en 10 kilometer in de categorieën Senioren mannen en vrouwen en Veteranen mannen en vrouwen. Let op: voorinschrijven kan tot 2 mei (18.00 uur) en na-inschrijven is niet mogelijk. In verband met de beperkte parkeerruimte het verzoek om met de fiets of OV naar de Bevrijdingsloop te komen (NS station Holten bevindt zich op loopafstand). Meer info over deze loop en de wedstrijd vind je op: www.avholten.nl/wedstrijden/bevrijdingsloop/

 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 1 uur geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 17 uur geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 20 uur geleden
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 uur geleden
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend gisteren
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43