Afbeelding

Service en maatwerk bij Kötter Wonen

Algemeen

NIJVERDAL - Puur, landelijk, doorleefd en industrieel. Dat is de uitstraling van de mooi opgestelde collecties van Kötter wonen. Frans en Marion Kötter nodigen je uit als je op zoek bent naar nieuwe ideeën, een complete inrichting of gewoon een inspirerende gezellige dag wilt beleven. Je kunt je hier compleet onderdompelen in maar liefst 3.000 vierkante meter woongenot op industrieterrein t Lochter in Nijverdal.

Kötter koopt de collecties rechtstreeks in op beurzen of bij diverse fabrikanten, nationaal en internationaal. Door hun jarenlange ervaring weten ze waar de klanten naar op zoek zijn, daar passen ze de inkoop op aan. Vroeger kocht men bankstellen, een bank met dezelfde fauteuils. Dat is de laatste jaren veranderd. Een zelfgemaakt moodboard, bouwtekeningen of simpelweg afmetingen van een in te richten kamer worden meegenomen en al lopende door de meubelbelevingen krijg je inspiratie in welke stijl en kleur je je inrichting wilt hebben. Frans en Marion helpen je om deze twee zaken samen te voegen. En dat is mogelijk omdat alle meubelen op naar eigen wens en in alle houtsoorten gemaakt kunnen worden. Banken kunnen helemaal naar wens samengesteld worden tot supergrote loungebanken met een loungechair of een compacte bank van minder grote afmeting. Ook de bekleding is naar eigen keuze. Leer, of stof, print of unie, alles is mogelijk om tot je droominterieur te komen. Losse fauteuils die bij de bank worden geplaatst hoeven niet meer hetzelfde te zijn als de bank. Het geeft juist een heel speels effect om een of meerdere fauteuils bij te plaatsen van een heel andere stijl of afmeting.


Trends
Als trends voor 2019 vertelt Frans over de Velvet-stoffen die op zitmeubelen gestoffeerd kunnen worden. "Hoog aaibare stoffen, heel behaaglijk in heel veel unikleuren. En laten we leer niet vergeten. L60 wordt dit genoemd en dit materiaal bestaat uit 60 % echt leder met een toplaag van synthetisch textiel. Voordeel hiervan is dat het super sterk is en dat het geïmpregneerd kan worden tegen vlekvorming. Deze behandeling doen we hier zelf."

Tafels
De eetkamertafels bij Kotter Wonen Nijverdal komen niet alleen uit Nederland, maar ook o.a. uit Indonesië, India, China en Colombia en ook hierbij is alles weer naar wens van de klant te maken. Al een tijdje heel populair is de boomstamtafel. Lekker puur en een doorleefde uitstraling met bijvoorbeeld een stoer industrieel onderstel.

Pasen
"Alles kan nog zo mooi staan maar je moet er uiteraard ook comfortabel in zitten," zegt Marion. Ze vervolgt: "bij de inkoop letten we bijzonder op het zitcomfort en kwaliteit. We kennen onze fabrikanten door en door. Speciaal voor het paasweekend hebben we met onze fabrikanten een bijzondere actie georganiseerd. Bij aankoop van 6 eetkamerstoelen betaal je er maar 5!". Het paasweekend is traditiegetrouw een weekend om inspiratie op te doen bij meubelzaken. Er is dan ook een leuke actie opgezet. Iedere klant die in het paasweekend van vrijdag 19 tot en met maandag 22 april slaagt bij Kötter Wonen mag, in overleg, iets moois uitzoeken uit de enorme collectie accessoires. Zoals vazen, kussens, kandelaars, schilderijen en nog veel meer. Kötter Wonen is gevestigd aan de Transporweg 4/B in Nijverdal. Kijk ook op: www.kotterwonennijverdal.nl

Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 1 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 3 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 5 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 7 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 19 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 22 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts gisteren
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar gisteren