Afbeelding

Paasweekend in Marle

Algemeen

MARLE - In het weekend van 19 t/m 22 april 2019 staat Paasweekend Marle weer op het programma. Ook dit jaar heeft de organisatie een mooi programma gemaakt, met voor ieder wat wils.

Op vrijdagavond 19 april start het weekend met de zitmaaierrace. De rijders moeten om 17:00 uur aanwezig zijn, de strijd zal om 18.00 uur los gaan. Ook dit jaar zullen de rijders op een mooie baan rijden, startend in de avondzon. In de pauze van de zitmaaiers zal er net als vorig jaar een brommercross worden gehouden. De rijders kunnen ook dit jaar de felbegeerde titel; beste brommercrosser van Marle in de wacht slepen. Opgeven kan vanaf 17.00 uur in de jurywagen op het terrein. Vanaf 20.00 uur is iedereen van harte welkom in de tent voor de heren van Høken met de Heinoos. Zij zullen het paasweekend muzikaal aftrappen. Maar het podium zal niet alleen door hen betreden worden, ook de heren van de BTW band zullen langskomen om het plaatje compleet te maken.

Circus
Komt dat zien, komt dat zien, het circus komt eraan! Net zoals voorgaande jaren organiseert het Paasweekend Marle op zaterdagmiddag (20 april) de kindermiddag. Naast de springkussens en de knuffelhoek hebben wij dit jaar een heus circus!! Voor de basisschoolkinderen in en rondom Marle. Kinderen die mee willen doen met het circus moeten om 13.30 uur aanwezig zijn, in de feesttent te Marle. Dan gaan we oefenen om allerlei kunstjes te leren voor een spectaculaire circus voorstelling. Voor alle ouders, opa's en oma's en ander hooggeëerd publiek is er om 16.15 uur een daverende voorstelling van de kinderen.

Kleurwedstrijd
Natuurlijk is er, net als voorgaande jaren, een kleurwedstrijd. Om kans te maken op een prijs moet je de tekening tussen 13.15 uur en 13.30 uur inleveren in de feesttent. De kleurplaat is te vinden op de website www.paasweekendmarle.nl

Zaterdagavond
De zaterdagavond staat altijd in het teken van een gezellig feestje. Dit jaar pakken wij het groots aan. Wij organiseren namelijk een 90's party in Marle. De tent is vanaf 20:30 uur geopend. De heren van de Feestdirecteuren zullen jullie dan verwelkomen met een gezellig deuntje. Maar niet alleen de heren van de Feestdirecteuren komen naar Marle, ook gaan wij met z'n allen een potje SWINGO BINGOËN. Om de puntjes op de i te zetten komen de heren van de Party Animals naar Marle. Dus pak je aussie uit de kast, stof je Nike's af en komt allen naar de feesttent in Marle.

Trekkerslep
Paasmaandag (22 april) staat voor de 22ste keer in het teken van de trekkerslep. De ingeschreven sleppers zullen vanaf 10.00 uur starten. In de verschillende klassen zijn er in totaal 250 startbewijzen vergeven. Een mooie traditie is het dat niet alleen de volwassenen aan elkaar gewaagd zijn, maar ook de jonge sleppers. Vanaf 13.30 uur kunnen zij zich in de tent inschrijven voor de skelterslep. Dit jaar wordt het Paasweekend Marle afgesloten door de heren van Opschaakl'n! Zij zorgen voor een staaltje boerenrock aan het eind van het Paasweekend. Voor meer informatie en leuke acties kijkt u op onze facebookpagina www.facebook.com/paasweekendmarle of onze website www.paasweekendmarle.nl Wij zien u graag terug op het feestterrein!

Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 2 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 4 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 8 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 10 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 12 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 14 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 18 apr, 19:49
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43