<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195025&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: E. van den Belt.

De Twente Zangers zet Rijssen weer in de bloemen

RIJSSEN – Ook dit jaar zullen de Twente Zangers traditiegetrouw hun bloemenactie houden op 10 en 11 mei, de vrijdag en zaterdag voor moederdag.

Het is al de 37e keer dat de Twente Zangers deze actie houden. De bloemenactie is noodzakelijk om te zorgen dat het kleine ensemble onder andere koorkleding en muziek kan aanschaffen.

Twee kramen
Ieder jaar weer staan er twee grote bloemenkramen in Rijssen. Dit jaar staan de kramen bij de Coop en bij de Jumbo in de Veeneslagen. Bij iedere bloemenkraam is er ook een springkussen voor de kinderen. Ook gaat een viertal bloemenkarren de wijken van Rijssen in om daar de perkplanten te verkopen. Op vrijdag wordt er verkocht van 9.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag zal dit gebeuren van 9.00 tot 13.30 uur.

Groot assortiment
Evenals in voorgaande jaren zal er weer een groot assortiment aan perkplanten beschikbaar zijn. Naast de perkplanten worden er ook weer mooie hangplanten in diverse maten te koop aangeboden. Het ensemble wil niet alleen bekend staan om hun zangkwaliteit, ook om de goede kwaliteit van hun planten. Ook nu zien de planten er weer uitstekend uit.

Actie met supermarkten
Dit jaar is er in samenwerking met de Coop een mooie actie tot stand gekomen. Bij aankoop voor € 15,- bij De Twente Zangers biedt de Coop een appeltaart aan voor de halve prijs en u ontvangt een flinke korting op een hangplant naar keuze bij de Twente Zangers bij een aankoop van € 15,- bij de Coop.

Actie met Jumbo
Ook is er in samenwerking met de Jumbo Veeneslagen een mooie actie tot stand gekomen. Bij aankoop voor € 15,- bij De Twente Zangers maakt u kans op een boodschappenmand ter waarde van € 25,-. De Jumbo heeft voor deze actie een viertal manden ter beschikking gesteld. Indien u bij de Jumbo een aankoop doet van € 15,-, ontvangt u een flinke korting op een hangplant naar keuze bij de Twente Zangers.        

Voor vragen of bestelling kunt u bellen met Jan Willem Baan: 06-24672519.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195025&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195036&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195026&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>