Afbeelding

Puzzelrit Rijssense Motorclub

Algemeen

RIJSSEN - Het was een mooie start van de Koningsdag met een puzzelrit waarin veel was verwerkt, met name het ouderwetse leesplankje.

Voor de kinderen waren er plaatjes van het leesplankje op een plankje gespijkerd, deze konden ze onderweg zoeken en het nummer moest ingevuld worden, voor ieder kind dat meedeed was er een prijsje. De winnaars van de Koningsrit waren in de Sportklasse op de eerste plaats B. van der Horst en op de tweede plaats Y. ter Maat. In de toerklasse eindigde A. Slagman op de eerste plaats en op de tweede plaats het Vriendenteam.

Tweede puzzelrit R.M.C.
Op zaterdag 25 mei organiseert de R.M.C. de tweede puzzelrit van dit seizoen. Ook deze rit zal verreden worden in twee klassen, namelijk de sportklasse voor ervaren deelnemers en de toerklasse voor minder ervaren deelnemers. De rit voert de deelnemers grotendeels door het prachtige buitengebied van Rijssen. De route wordt verreden aan de hand van routeopdrachten, waarbij onder andere diverse puzzeltjes opgelost dienen te worden. Ook zijn langs de route diverse afbeeldingen, miniatuurverkeersbordjes en dergelijke geplaatst. Dus naast het puzzelen zal er ook goed langs de route naar deze dingen uitgekeken moeten worden. De sportklasse bestemd voor de meer ervaren deelnemers rijden volgens het bestaande R.M.C.-reglement. De toerklasse bestemd voor minder ervaren rijders krijgen een beknopt reglement en een aantal tips mee en voor meerijdende kinderen is er een leuke zoekwedstrijd. De volgende wedstrijden die worden verreden onder de verantwoording van de Rijssens Motorclub zijn gepland op 29 juni en 21 september 2019.

Dick Tukkers

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 2 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 3 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 8 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 9 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 10 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54