Afbeelding

Nieuwbouw op Autobedrijf Pots

Algemeen

HOLTEN - Ter Steege Bouw Vastgoed is gestart met de sloop van de voormalige garage van autobedrijf Pots aan de Haarstraat in Holten.

Het autobedrijf is onlangs verhuisd en op het terrein worden drie luxe seniorenwoningen gebouwd. De locatie aan de Haarstraat is een perfecte locatie om te wonen. Dicht bij het centrum met alle voorzieningen om de hoek. De drie woningen worden met een volledig woonprogramma, wonen, slapen en baden, op de begane grond uitgevoerd, zodat ze heel geschikt zijn voor senioren.

Bulsink Makelaars in Holten is de verkopend makelaar. De verkoopprijzen liggen tussen de € 405.000,- en € 445.000,- vrij op naam. Vanaf begin juni liggen bij Bulsink Makelaars de verkoopbrochures en prijslijsten gereed en kunnen geïnteresseerden daar ook terecht voor meer informatie. De komende weken is Pongers Precisiesloop uit Rijssen volop bezig om het pand te slopen en het terrein bouwrijp op te leveren. Ter Steege wil uiterlijk begin 2020 starten met de bouw van de woningen.

Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 3 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 5 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 7 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 8 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 10 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08