Afbeelding

Kynologenclub overhandigt cheque aan KNPB Club HDS!

Algemeen

RIJSSEN - Op de zaterdag voor Pasen werden de leden van KNPV Club HDC Riessen opgeschrikt door een bericht dat hun Clubhuis in brand stond. Daar aangekomen bleek alles al in lichterlaaie te staan. De brandweer kon gelukkig op tijd de brand blussen en uitbreiding richting de bossen voorkomen.

De gevolgen: het materiaalhok moest als verloren worden beschouwd, inclusief alle materialen. In de kantine was ook poging gedaan tot brandstichting, zijn er vernielingen aangericht en zijn er spullen gestolen. De club heeft tienduizenden euro's schade en zit voorlopig zonder onderkomen.

Helpende hand
KC REO heeft besloten om een helpende hand toe te steken. Volgend jaar bestaat de club 75 jaar. Het bestuur wil voor elk jaar dat KC REO bestaat € 10,00 schenken aan de club, voor het herstel van de geleden schade. Woensdagavond 29 mei is het bestuur van KC REO op bezoek geweest bij KNPV Club HDC Riessen en heeft Erik Zwoferink, de voorzitter van KC REO, een waardecheque van € 750,- overhandigd aan Robert Groen, de voorzitter van KNPV Club HDC Riessen. Deze cheque werd in dank aanvaard.

Samenwerking
De KNPV Club HDC Riessen is erg blij met deze vorm van samenwerking tussen de Rijssense hondenverenigingen, welke een begrip zijn in de regio. Beide clubs zijn er voor de honden, een ieder met hun eigen specialiteiten.

Wil je ook helpen?
Voor eenieder die KNPV Club HDC Riessen wil helpen kan meer informatie vinden op: www.facebook.com/ank.knuvers/posts/2416694211675548

Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 39 minuten geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 12 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 14 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 16 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 17 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 19 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49