Afbeelding
Foto: Rita Voortman-Broos

Stichting Droomfoto

Algemeen

RIJSSEN - Rita Voortman en Sandra Tusveld zijn allebei moeders van een groot gezin. Zij vinden het belangrijk dat ieder kind wordt gezien en een bevestiging krijgt van zijn bestaan. Rita en Sandra willen kinderen laten stralen en hen laten ontsnappen aan het dagelijkse leven.

Door bepaalde omstandigheden krijgen niet alle kinderen de aandacht binnen hun leefomgeving die zij nodig hebben. Sandra en Rita regelen voor deze kinderen, die opgroeien in kansarme of onzekere situaties, een fotoshoot in de natuur. Met Stichting Droomfoto willen zij deze kinderen laten voelen hoe de wind door hun haren blaast, hoe de bladeren onder hun voeten knisperen en hoe een zonnestraal op hun wangen voelt.

Gezinnen
Samen willen Sandra en Rita met hun stichting gezinnen helpen waarvan het dagelijkse leven is ontwricht. Dit kan verschillende oorzaken hebben: problematische financiële problemen, ziekte of beperkingen binnen het gezin of andere problemen binnen het gezinsleven. Een mooi portret kan weer een glimlach op het gezicht van deze kinderen en ouders toveren. Tevens begrijpen Sandra en Rita het goed dat de stichting de leefsituatie van de kinderen en hun ouders niet zal verbeteren, daarvoor zijn de problemen te omvangrijk en complex. Echter kunnen zij met een bijzondere fotoshoot een dag met een gouden randje verzorgen, met een fantastische blijvende herinnering.

Sponsors
Stichting Droomfoto is opgezet door Rita en Sandra op vrijwillige basis. Alle fotoshoots maken zij belangeloos, evenals de tijd die zij erin steken. Om de continuïteit van de stichting te waarborgen, zijn zij afhankelijk van sponsoren. Momenteel zijn ze bezig om het ANBI keurmerk te verwerven, waardoor het interessant kan zijn om de stichting te sponsoren.

Aanmelden
Bent u een hulpverlener en kent u een kind die een droomfoto verdient? Meld dit kind dan aan op de website www.stichtingdroomfoto.nl. Ook kunt u op deze website meer informatie vinden over Stichting Droomfoto.

Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 58 minuten geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 3 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 18 uur geleden
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 20 uur geleden
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04
Philip Dröge is historicus, columnist en journalist.
Philip Dröge over een vergeten stukje van de Nederlandse taal 27 mrt, 10:00
Afbeelding
Koffie en Klets in De Bron in Enter 27 mrt, 08:06