Afbeelding

RGS viert 60 jarig jubileum!

Algemeen

RIJSSEN - de Rijssense Gebouwen Sloperij (RGS) bestaat dit jaar 60 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum houdt het sloopbedrijf op zaterdag 22 juni van 10.00 uur tot 16.00 uur een open dag op de hoofdvestiging van het bedrijf aan de Noordermorssingel 1 in Rijssen.

RGS wil u op deze open dag laten zien dat de sloop- en asbestverwijderingsbranche veel carrièremogelijkheden biedt en een prachtig vak is. De bezoekers krijgen op deze dag een uitgebreide kans om nader kennis te maken met het duurzame sloopbedrijf en alle facetten van het sloopvak. Op deze dag kunt u vrijwel het complete machinepark van RGS bewonderen, van een 1 ton zware minikraan tot een hybride sloopkraan en een maar liefst ruim 100 ton wegende sloopmachine. Er is volop aandacht voor de thema's als veiligheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en circulair slopen. Wie wil kan onder leiding van een medewerker van RGS laten zien hoe behendig hij is met een machine uit het materiaalpark. Ook worden de kinderen op deze dag niet vergeten en is er voor hun genoeg vertier, met onder andere een springkussen. Verder gaat deze dag de nieuwe bedrijfsfilm van RGS in première.

Terugblik
Hermannes Nijkamp stond in het jaar 1959 aan de basis van de Rijssense Gebouwen Sloperij. Zestig jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste sloopbedrijven in Nederland. Inmiddels heeft de derde generatie de leiding over het bedrijf. RGS is landelijk actief en heeft talrijke projecten op hun naam staan met onder andere: de sloop van textielfabriek van Koninklijke Ten Cate op het Indiëterrein in Almelo, het Emma kinderziekenhuis in Amsterdam en de parkeergarage P2 op Schiphol. RGS zet zich vanuit een circulaire visie in voor een zo hoogwaardig mogelijke hergebruik van vrijkomende materialen.

Welkom
Directie en medewerkers van RGS nodigen u van harte uit om deze prachtige dag van dichtbij mee te kunnen maken, onder het genot van een hapje en een drankje.

Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 2 uur geleden
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 5 uur geleden
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 8 uur geleden
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 20 apr, 10:20
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 20 apr, 08:00