Afbeelding

Plein aan de Hoge Wal wordt Koers Oost-plein

Algemeen

RIJSSEN - Tijdens het springkussenfestijn wordt het plein, tussen restaurant De Markies en het winkelcentrum De Hoge Wal, weer ingericht met een aantal geweldige attracties. Net zoals vorig jaar mogelijk gemaakt door Koers Oost Uitzendbureau uit Rijssen en Koers Oost Bouwdiensten uit Enter. Alle kinderen kunnen zich deze dag helemaal uitleven op de verschillende springkussens en een stormbaan. Natuurlijk zijn er medewerkers van Koers Oost aanwezig om toezicht te houden, zodat alle kinderen veilig kunnen spelen.

Voor Renske en Vera is het een leuke afwisseling in hun bijbaantje. Normaal gesproken werken ze via Koers Oost bij een tuincentrum, maar deze zaterdag zijn ze present op het springkussenfestijn. Voor hun collega's Rens en Niels wordt het de eerste werkdag voor Koers Oost. Zij gaan de komende zomervakantie in de logistiek aan het werk. Als uitzendmedewerkers gaan ze producten inpakken en klaarzetten voor transport bij een bedrijf in Rijssen. "We zijn allebei net geslaagd voor ons eindexamen en kunnen zo mooi wat geld verdienen voordat we op vakantie gaan," vertelt Rens. Bij Koers Oost konden de vrienden samen aan de slag. Een voordeel vinden ze, want het is voor de twee vrienden hun eerste echte baan. En ze kunnen er 's ochtends samen naartoe fietsen. "Dan kan ik ervoor zorgen dat hij zich niet verslaapt!" lacht Niels. Maar voordat de jongens maandag aan hun vakantiewerk beginnen, zijn ze zaterdag dus eerst voor Koers Oost aanwezig op het springkussenfestijn. "Hopelijk wordt het mooi weer; dan hebben we deze zaterdag wel het beste bijbaantje wat er is," vullen de twee vrienden aan.

Ook aan de slag?
Wil jij deze zomer ook aan het werk? Kom dan tijdens het springkussenfestijn naar de informatiestand van Koers Oost Uitzendbureau. Er zijn vacatures voor (bij)banen en vakantiewerk in de logistiek, productie, groen en schoonmaak. Laat ons weten wat jij graag zou willen doen, dan zoeken wij de ideale vakantie- of (bij)baan voor jou! Solliciteren kan ook via de website: www.koersoostpersoneel.nl

Betrokkenheid
Koers Oost Uitzendbureau bemiddelt in werk tussen werkzoekenden en bedrijven die (tijdelijk) werknemers nodig hebben. Met een ruime ervaring in diverse sectoren helpen de intercedenten van Koers Oost Uitzendbureau je graag bij het vinden van de beste baan bij jou in de buurt. Een grote betrokkenheid, altijd persoonlijk contact, een nuchtere kijk op zaken en een flexibele aanpak, zijn kenmerkend voor de werkwijze van Koers Oost. Naast de locatie aan de Bouwstraat in Rijssen, heeft Koers Oost ook een vestiging in Enter op industrieterrein de Elsmoat aan De Bleek 32c. En daarnaast heeft het uitzendbureau kantoren in Oldenzaal en Zutphen.

Meer informatie
Koerst Oost Uitzendbureau is gevestigd aan de Bouwstraat 7 in Rijssen. Meer informatie kun je vinden op de website www.koersoostpersoneel.nl

Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 11 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 13 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 15 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 16 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 18 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08