Afbeelding

Welkom op het In Person funplein!

Algemeen

RIJSSEN - In Person Rijssen is één van de ondernemingen die zich actief inzet voor het evenement Rijssen Let op de Kleintjes. Hierbij zetten zij zich in onder het motto: 'Alles waar je ogen van gaan sprankelen, moet je doen'. In Person Rijssen verleent diensten op het gebied van uitzenden, werving en selectie en payroll. De missie is om een verlengstuk te zijn voor een bedrijf en een kruiwagen voor de kandidaat. Het doel is dat de werknemers na een half jaar een contract krijgen aangeboden bij de opdrachtgever. In Person opereert branche breed, van de logistieke sector tot de commerciële en administratieve sector.

Zaterdag 22 juni staat in het teken van kinderen, plezier en gezelligheid. In Person draagt hier graag een steentje aan bij door sprankelende, oudhollandse activiteiten te organiseren op en rondom het plein zoals vier op een rij, koe melken en boter, kaas en eieren. Tevens zijn er toffe prijzen te winnen door de juiste eendjes te scheppen uit de fontein. Jan Willem ter Harmsel van In Person vertelt: 'Rijssen Let op de Kleintjes is een fantastisch evenement welke midden in het centrum plaatsvindt. Door de hele stad staan tientallen luchtkussens en wij hebben voor 1 dag 't Schild geadopteerd. Op het In Person funplein kunnen de kinderen zich kostelijk vermaken met spelletjes waar ze tegenwoordig niet meer aan toe komen, vanwege het veel te graag geziene schermpje. Het belooft een prachtige dag te worden waar we je graag In Person ontmoeten!' Gedurende het event staan collega's van In Person bij de spellen om een oogje in het zeil te houden. Uiteraard maken zij ook tijd vrij voor een uitleg van de werkwijze en een toelichting op de mooiste vacatures in de regio.

Meer informatie
Redenen genoeg om een bezoek te brengen aan het In Person funplein bij 't Schild. Wil je meer weten over In Person en de mooiste vacatures? Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0548-613 832, email via rijssen@inperson.nl of loop eens binnen aan de Enterstraat 9A.

 

Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 12 uur geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 14 uur geleden
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 18 uur geleden
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 20 uur geleden
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 20 apr, 10:20