Afbeelding

Springkussenfestijn en koopzaterdag in centrum

Algemeen

RIJSSEN - Het is weer zover! Rijssen Let op de Kleintjes, editie 2019. Zaterdag 22 juni wordt het speciaal voor de kinderen een dag vol plezier in centrum Rijssen. Tijdens deze koopzaterdag is er volop aandacht voor de kinderen en zijn de winkels geopend tot 21.00 uur.

Door het hele centrum staan springkussens opgesteld waar kinderen de hele dag gratis kunnen springen en wedstrijdjes kunnen doen op de survivalbanen of rodeostieren. Een heuse klimtoren, gave racesimulator en zwaaimolen staan de hele dag voor de kinderen klaar. Speciaal voor de allerkleinsten zijn er kleinere springkussens. Mede dankzij de vrijwilligers wordt er gelet op de kleintjes. Zo proberen we er samen een gezellige dag van te maken.

HogeWal plein
Het Hogewal plein wordt geheel aangekleed en verzorgd door 'Koers Oost'. Op dit plein komt een stormbaan, rodeostier en volop springkussens. En wat is er nu nog leuker dan even een doeltje trappen? Medewerkers van 'Koers Oost' zorgen voor een super leuke dag. Ook verzorgen ze u graag van informatie over wat zij voor u kunnen betekenen. Persoonlijk, nuchter en vakkundig!

Schild
Op het Schild heeft 'InPerson' de leiding. Het Schild is tijdens deze zaterdag de´ ideale plek voor de kleintjes. Hier komen leuke spelletjes en vermaak. In de loop van de middag heeft 'InPerson' een speciale verrassing. Spannend...! Houd hiervoor de Facebookpagina van 'Winkelen In Rijssen' in de gaten.

Europaplein
Op het Europaplein wordt een fraai skelterparcours uitgezet, waar kinderen lekker kunnen crossen. In de Elsenerstraat - tegenover de 'Intertoys' - komt een gave zwaaimolen. Ook kunnen kinderen hier samen met hun vrienden gamen in de Nerf-Arena.

Volop lekkers
Ook deze dag is er weer volop gratis lekkers in het centrum. Met het inmiddels bekende 1-punts bonnetje is er bij 'Van Otten', 'Bonvanie', 'Broodje Meneer' of ''t Pleintje' gratis ijs verkrijgbaar. Bij 'Buurman & Buurman' is het bonnetje in te wisselen voor een lekkere stroopwafel. De bonnetjes ontvangt u bij uw aankopen bij de deelnemende winkels.

En verder...
Verder staat het hele centrum vol met bijzondere springkussens. Voor de liefhebbers zijn er ook loempia's, suikerspinnen en poffertjes verkrijgbaar. De stadsboerderij geeft heerlijke ijsjes weg aan de kinderen en naast al deze leuke activiteiten zorgen de ondernemers voor eerste klas aanbiedingen voor een 'klein' prijsje. Veel winkels nemen afscheid van de eerste leveringen van dit seizoen. Dus ook voor de ouders is het extra aantrekkelijk om het centrum van Rijssen te bezoeken. Rondom het gemeentehuis vindt er 's ochtends en 's middags de wekelijkse warenmarkt plaats, daarnaast is er op deze dag een extra koopavond. Hierdoor heeft iedereen extra lang de tijd om te kunnen genieten van deze dag. De winkels zijn deze avond geopend tot 21.00 uur.

Kortom: het wordt een gezellige dag voor jong en oud! Komt u met de auto naar Rijssen? Dan kunt u deze gratis parkeren op één van de vele parkeerplaatsen in de omgeving!

De ondernemers van centrum Rijssen heten u van harte welkom en wensen u een prettig verblijf toe!

Afbeelding
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 4 uur geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 20 uur geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 22 uur geleden
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43