Afbeelding

Volgende puzzelrit Rijssense Motor Club

Algemeen

RIJSSEN - De Rijssense Motor Club organiseert regelmatig de gezellige puzzelritten. Er staat weer wat moois op het programma.

Eerst blikken we nog even terug op de winnaars van de rit van 25 mei 2019. In de sportklasse ging de eerste plaats naar B. van der Horst, gevolgd door J. Hammink en G. Disselhorst. In de toerklasse ging de eerste plaats naar W. Slagman, gevolgd door J. v.d. Willige en M. de Jong.

Derde rit
Op zaterdag 29 juni 2019 organiseert de R.M.C. de derde puzzelrit van dit seizoen. Ook deze rit zal verreden worden in twee klassen, namelijk de sportklasse voor ervaren deelnemers en de toerklasse voor minder ervaren deelnemers. De rit voert de deelnemers grotendeels door het prachtige gebied van Rijssen. De route wordt verreden aan de hand van routeopdrachten, waarbij onder andere diverse puzzeltjes opgelost dienen te worden. Ook kunnen langs de route diverse afbeeldingen, miniatuurverkeersbordjes en dergelijke worden geplaatst, opletten dus. Naast het puzzelen zal er ook goed langs de route naar deze dingen uitgekeken moeten worden. De sportklasse rijdt volgens het bestaande R.M.C.-reglement. De toerklasse krijgt een beknopt reglement en een aantal tips mee en. Voor meerijdende kinderen is er een leuke zoekwedstrijd.

Geschiedenis
De Rijssense Motor Club is een vereniging die al vanaf 1945 puzzelritten organiseert die verreden worden op Koningsdag en een aantal zaterdagen in de gemeente Rijssen-Holten. Er wordt gereden in 2 klassen, nl de Sportklasse, deze is voor ervaren deelnemers en de toerklasse, deze is voor minder ervaren deelnemers. De volgende puzzelrit staat gepland op zaterdag 21 september 2019

Foto: De winnaars op de 1e en 2e plaats in de sportklasse en de 1e en 2e plaats in de toerklasse

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 4 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 5 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 10 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 12 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04