Afbeelding

Gezellige zomermarkt bij Woonzorgcentrum Maranatha

Algemeen

RIJSSEN - Op zaterdag 29 juni van 10.00 tot 14.00 uur is in woonzorgcentrum Maranatha aan de Diekjansweg 1 Rijssen een gezellige zomermarkt. Iedereen is van harte welkom om langs te komen en te genieten van de vele kraampjes.

Op de markt is van alles te beleven. Zo zijn er verschillende kramen waar u uzelf, uw kinderen of kleinkinderen kunt verwennen. De kramen bieden onder meer de verkoop van kinderkleding, speelgoed, handwerkjes en tweedehands boeken. Het Sfeerhuis is aanwezig met diverse decoratiematerialen. Ook zijn er diverse attracties zoals een springkussen, vossenjacht en een oude legerwagen van "Keep Them Rolling" waar ritjes mee gemaakt kunnen worden. Er kan ook een werkstukje gemaakt worden samen met Ineke Kleinjan, beeldend therapeut. Natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht. Zo kunt u lekkere slaatjes, oliebollen, pannenkoeken, puddingbroodjes en andere lekkernijen kopen. In de grote zaal draait een doorlopende presentatie over woonzorg, welzijn, dagbesteding en vrijwilligers binnen Maranatha. Voor prijsbewuste mensen staat er een kar met boodschappen waarvan de totaalprijs geraden kan worden. De winnaar krijgt na afloop de inhoud mee naar huis. Net als voorgaande jaren belooft het een leuke en gezellige dag te worden. Komt u ook?

Tekst: Dick Tukkers
Foto: Arjan Baan

Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 8 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 10 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 12 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 13 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 15 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08