Afbeelding

Mirjam KleinJan geeft haar tweede boek uit

Algemeen

RIJSSEN - De 16-jarige schrijfster Mirjam KleinJan uit Rijssen heeft haar tweede boek uitgegeven onder de titel 'Emmerlijst'. Dit boek is uitgegeven door de uitgeverij Boekscout. Haar eerste boek dat ze heeft geschreven onder de titel 'Storm in het leven Laura' werd uitgegeven toen ze 13 jaar was.

Mirjam KleinJan woont in Rijssen samen met haar ouders en broertje. Zij schrijft al zolang ze zich kan herinneren. Zij steekt veel tijd in het schrijven van een boek. In haar tweede uitgave heeft zij zich bijzonder verdiept in het onderwerp 'Leukemie'. Zij heeft een groot inlevingsvermogen, hierdoor is haar boek een geloofwaardig geschreven verhaal geworden. Mirjam heeft aangetoond echt talent te hebben voor het schrijven en we zullen zeker in de toekomst opnieuw van haar horen. Momenteel volgt zij de opleiding Media en Vormgeving aan de Deltionschool in Zwolle, nadat ze vorig jaar haar studie aan de Passie in Wierden had afgerond. Ze denkt erover na om hierna journalistiek te gaan doen, maar daar is ze nog niet helemaal uit. Haar voorbeeld is haar oom die tot vorig jaar journalist was bij het dagblad Trouw. Naast het schrijven van boeken heeft ze nog meer creatieve hobby's zoals tekenen.

Emmerlijst
Hoofdfiguur in het boek is negenjarige Sara. Zij krijgt te horen dat ze leukemie heeft. Een aantal jaar later wordt haar verteld dat ze uitbehandeld is. Samen met haar vriendin Emma maakt ze een bucketlist (dingen die bij het leven nog realiseerbaar zijn). Maar niet alles verloopt soepeltjes. Ze ontmoet een jongen, maar haar alcoholistische moeder verbiedt de relatie. Zelf weet Sara ook niet of het wel zo handig is. En zal ze haar 'emmerlijst' nog wel kunnen voltooien? Bent u nieuwsgierig naar de afloop van het verhaal of wilt u verdere info over het uitgegeven boek 'Emmerlijst' geschreven door Mirjam KleinJan dan kunt u mailen naar
info@inekekleinjan-praktijk
beeldendetherapie.nl

Dick Tukkers

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 5 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 7 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 11 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 13 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 14 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54