Afbeelding

Installatiebedrijf Ter Harmsel gaat verhuizen

Algemeen

RIJSSEN - Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek, gevestigd aan de Morsweg in Rijssen gaat medio oktober - november verhuizen naar het pand waar voorheen het Kringloopbedrijf Dorcas Rijssen was gehuisvest.

Niet alleen het gedeelte waar Dorcas was gevestigd wordt door Ter Harmsel in gebruik genomen, maar ook werden de achterliggende panden van handelsonderneming Nijkamp en van de firma Pluimers, grenzend aan de Wattstraat, gekocht. Een bijkomend voordeel is dat er bij het nieuwe onderkomen ruime parkeergelegenheid aanwezig is.

Nieuw jasje
Het pand wordt helemaal gestript en alles wordt opnieuw en milieuvriendelijk volgens de laatste eisen gerenoveerd. Door deze ingrijpende renovatie zal het pand in de periode van oktober - november 2019 worden geopend, volgens directeur Erik Ter Harmsel.

Badkamers
Erik Ter Harmsel heeft een bedrijf met ongeveer 40 personeelsleden en heeft behoefte aan uitbreiding. Het bedrijf richt zich naast het installatiewerk verder op badkamers. Om een beter overzicht te krijgen en om meer te kunnen laten zien wat er in de badkamersector te koop is, is uitbreiding noodzakelijk.

Duurzaamheid
Omdat duurzaamheid bij Ter Harmsel hoog in het vaandel staat, wordt de ruimte voor het tonen van zonnepanelen en warmwaterpompen, uitgebreid van 350 vierkante meter naar 800 vierkante meter. Verder worden de ruimten voor het tonen van badkamertegels en aanverwante artikelen aanmerkelijk uitgebreid.

Onderdelenmagazijn
Het onderdelenmagazijn wordt ten behoeve van het eigen bedrijf, maar ook voor de 'doe-het-zelver' groots opgezet en bemand door een deskundig persoon die klanten volledig kan voorlichten over het gebruik van de in het magazijn aanwezige materialen. Kortom een hele verbetering voor dit in Rijssen zeer bekende installatiebedrijf, wat hier al ruim vijftig jaar aan de weg timmert.

Kraan
Als bijzonderheid zij hier nog vermeld dat de in het oog springende grote kraan, nu staande voor het bedrijf aan de Morsweg, een bijzonder plaats zal krijgen bij het nieuwe pand aan de Nijverheidsstraat.

Dick Tukkers

Afbeelding
Principeverzoek windturbines 2 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 3 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 21 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50