Afbeelding

Huize Dannenberg zoekt nieuwe bewoner!

Algemeen

RIJSSEN - Op 1 september 2017 is Huize Dannenberg "wonen met zorg" opgericht in Rijssen. Het betreft een kleinschalig begeleid wonen initiatief voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Huize Dannenberg is gevestigd in een mooie vrijstaande villa met grote tuin en een eigen mini kinderboerij. De vijf volwassenen, die er momenteel begeleid wonen, zijn erg enthousiast en vormen gezamenlijk een uniek gezin. Binnen de groep wonen de bewoners samen, is er veel gezelligheid en staat respect voorop.

Huize Dannenberg beschikt over zes royale slaapkamers, met een eigen wastafel en voldoende ruimte voor een zitje. Daarnaast zijn er twee badkamers. De grote, gezellige huiskamer is de centrale plek waar samen veel tijd wordt doorgebracht en vaak spelletjes worden gespeeld. In de keuken koken de bewoners iedere avond met elkaar. In de vrije tuin zijn er diverse schommels aanwezig, een volleybalnet, voetbal mogelijkheden en daarnaast is er de kinderboerderij waar iedereen zorg voor draagt.

Dagindeling
Vier keer in de week gaan de bewoners naar het dagactiviteitencentrum. Op de woensdag en in de weekenden zijn de bewoners thuis en worden de dieren verzorgd en wordt er in de tuin gewerkt. De groep gaat één keer per week gezamenlijk zwemmen en daarnaast worden er regelmatig leuke uitstapjes gepland. Tot slot gaan de bewoners eens per jaar een week met elkaar op vakantie!

Informatie
Momenteel is er nog een kamer vrij in Huize Dannenberg. Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie over het wonen op de Dannenberg? Kom dan gerust eens vrijblijvend langs om een kijkje te nemen! Daarnaast kun je telefonisch contact opnemen met Gea de Bruin: 06-47582351 en per e-mail: dannebergwonenmetzorg@hotmail.com. Kijk voor meer informatie op: www.dannenbergwonenmetzorg.nl

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 4 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 5 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 20 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 21 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 28 mrt, 14:09
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 28 mrt, 12:06
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12