Zomeractiviteiten jongerencentrum

HOLTEN - De jeugd en jongeren uit Holten hoeven in de zomervakantie niet stil te zitten, want het jeugd- en jongerenwerk van ViaVie Welzijn organiseert een aantal gave zomeractiviteiten. Vanaf vrijdag 2 augustus organiseren jongerenwerkers Lex Harmeling en Patricia van Erven in en om het jongerencentrum activiteiten.

Op donderdag 8 augustus zijn Lex en Patricia op het schoolplein van de Haarschool te vinden met onder andere een 9-baans minigolf-parcours en staat de bakfiets van ViaVie Welzijn klaar met watergames en sponsbroeken, groot spelmateriaal, lasergame pistolen en nog veel meer. Op donderdag 15 augustus zijn zij te vinden op en rondom het schoolplein van de Holterenk, met op het grasveld een levende sjoelbak en natuurlijk weer de bakfiets gevuld met waterpistolen, groot spelmateriaal en voetballen. Beide dagen zijn Lex en Patricia van 14.00 tot 17.00 uur aanwezig op de schoolpleinen.

Jeugd en ouders
Jeugd van 6 t/m 16 jaar is welkom om gebruik te maken van alle speelmogelijkheden en de ouders zijn welkom om een bakkie koffie of thee te komen drinken (maar meespelen mag ook!). Deelname aan de schoolplein-activiteiten is gratis, maar wel op eigen risico. Op vrijdag 9 augustus en vrijdag 16 augustus kunnen kinderen van 12 t/m 16 jaar komen koken met Lex in het jongerencentrum tussen 14.30 en 22.00 uur. De jongeren zullen een eigen pizza gaan maken en ook kun je een patatje komen maken tijdens het friet-uur. Kosten voor deelname aan de eetactiviteiten zijn € 1,50 per persoon en opgeven voor deze activiteit kan bij Lex via de app of de socials.

Kanoën
Woensdag 14 augustus kun je om 12.30 uur verzamelen bij het jongerencentrum, waarna jongerenwerkers en jongeren samen op de fiets stappen naar de Wilgenweard om te gaan kanoën. Jongeren van 12 t/m 16 jaar kunnen zich hiervoor opgeven en betalen een eigen bijdrage van € 2,-.

Opgeven
Naast bovenstaande activiteiten organiseert het jeugd- en jongerenwerk ook weer de jaarlijkse HOPPA! Dagen in de laatste week van de zomervakantie. Van maandag 19 augustus t/m donderdag 22 augustus kan jeugd van 6 t/m 12 jaar deelnemen aan één of meerdere themadagen in en rondom Holten. Opgeven of meer informatie over bovenstaande activiteiten is op te vragen bij de jongerenwerkers van ViaVie Welzijn: Lex Harmeling, 06 45 90 02 54 / harmeling@viaviewelzijn,nl of Patricia van Erven, 06 28 95 83 59 / vanerven@viaviewelzijn.nl. Het programma en meer informatie over de HOPPA! Dagen kun je vinden op www.viaviewelzijn.nl en op social media.

Meer berichten