Afbeelding

Zomerprogramma voor senioren

Algemeen

RIJSSEN/HOLTEN - ViaVie Welzijn Rijssen-Holten organiseert ook deze zomer weer wekelijks een aantal leuke, gezellige en informatieve activiteiten.

Veel senioren geven aan dat met name de zomerperiode stil is, dat men vaker alleen is en behoefte heeft aan leuke uitjes waarbij de sociale contacten en de gezelligheid een belangrijke rol spelen. Vandaar dat er iedere week iets te doen is. Heeft u het zomer activiteitenboekje ontvangen? U kunt deze ook afhalen bij ViaVie Welzijn, Rozengaarde 75a te Rijssen of aan de Smidsbelt 6 te Holten. Als u niet in de gelegenheid bent langs te komen, dan kunt u ons bellen om een boekje te laten bezorgen. Er wordt vanuit gegaan dat u zelf naar de plaats van activiteit of verzamelplaats komt. Mocht dit niet mogelijk zijn, neemt u gerust contact op met ViaVie Welzijn, tel.nr. 0548-362755.

Bingo

Op woensdag 7 augustus is er een bingo met mooie prijzen! Gezellig met elkaar bingo spelen onder het genot van een kopje koffie/thee. Er zijn vele bruikbare en nuttige prijzen te winnen. Locatie: Rozengaarde 75a te Rijssen, aanvang 14.30 uur, € 5,00 p.p. (incl. bingokaarten, prijzen, koffie/thee met wat lekkers).

Tea of the day

Bij de Hoestinkhof is er op donderdag 15 augustus Tea of the day. Heerlijk genieten van thee/koffie drinken met een klein puntje hartige taart, bladerdeeghapje, taartje, koekje en scone. Met uitzicht op het prachtige Twentse coulissen landschap bij dit mooie Britse Theehuis. Locatie: Stationsweg 22a te Markelo, aanvang 14.30 uur, € 10,00 p.p..

Terug in de tijd

Op woensdag 21 augustus gaat u terug naar uw lagere schooltijd! In samenwerking met de Bibliotheek Rijssen-Holten wordt deze middag georganiseerd. Aan de hand van een beamerpresentatie wordt u meegenomen naar uw lagere schoolperiode. Tijdens deze middag kunt u de oude schoolboekjes, oude leermiddelen zoals aap, noot, mies en oude schoolplaten bezichtigen. U kunt zelf ook oude schoolspulletjes meenemen. Locatie: Jeugdhonk Holt-10 (ViaVie Welzijn), Tuinstraat 2 te Holten, aanvang 14.30 uur, € 5,00 p.p. (incl. koffie/thee en lekkers).

3-gangen buffet

Geniet op woensdag 28 augustus van een 3-gangen buffet bij De Biester. Inmiddels een klassieker onder de buffetten! Met een soepje vooraf en een ijsbuffet na, is het zoals altijd weer genieten! Kosten € 14,00 p.p. (excl. drankjes), aanvang 17.30 uur.

Voor bovenstaande activiteiten kunt u zich aanmelden bij ViaVie Welzijn Rijssen-Holten, tel.nr. 0548-36 27 55.

Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 11 uur geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 13 uur geleden
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 17 uur geleden
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 19 uur geleden
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 20 apr, 10:20