Afbeelding

Sponsoractie Fakkeldrager voor familie Bak in Thailand

Algemeen

RIJSSEN - In het kader van haar 40-jarig bestaan houdt de Fakkeldrager samen met Try Out een sponsoractie voor Mark en Anne-Marie Bak in Thailand.

Zij verblijven al jaren samen met hun kinderen in Thailand en sinds het jaar 2017 begeleiden en steunen ze nieuwe zendelingen bij het zendingswerk in dit land.

Sponsoractie

De sponsoractie zal plaats vinden van 20 tot en met 22 augustus en zal draaien om het getal 40 van de jubilerende Fakkeldrager. Zo zal er een groep van jongeren vertrekken voor een 40 kilometer lange wandeling naar Hardenberg. Op en vanaf de camping worden er dan meerdere activiteiten ontplooid, waarbij de 40 centraal zal staan. Naast het lopen staat er een estafette marathon op het programma, een fietstocht van 40 kilometer en een aantal kleinere activiteiten.

Meet and Greet

De familie Bak die al vele jaren in Thailand werkzaam zijn, zullen net in deze periode voor hun verlof in Nederland zijn. Hierdoor ontstaan wat extra mogelijkheden voor de sponsoractie. Zo kunt u als sponsor bij minimaal 25 euro kans maken op een meet and Greet met de familie Bak. Als u aangeeft hierop kans te willen maken, zullen er rond de 20 personen/bedrijven geloot worden door een derde persoon. De datum hiervoor moet nog met de familie Bak worden kortgesloten in verband met hun drukke programma tijdens hun verlof. Ook is het mogelijk om een personeelsfeest te winnen. Als u minimaal 50 euro doneert, dan bent u kanshebber om een actief personeelsfeest te winnen, waarbij de ruimte en de activiteit door de Fakkeldrager en Try Out verzorgd worden. De leidinggevenden van de Fakkeldrager, jeugdwerkleider Arjan Slagman en de assistent jongerenwerker van de Fakkeldrager Ruben Bolink hopen op deze wijze weer de nodige euro's bij elkaar te harken. Zeker met de extra mogelijkheden erbij om de familie Bak te ontmoeten. Zij hopen dat de mensen, die het werk van de familie Bak een warm hart toedragen, aan deze sponsoractie mee willen doen.

Doneren

Doneren kan via de link : https://www.doneeractie.nl/actie/36683 hierbij staan ook de voorwaarden omschreven hoe aan te melden voor de ''Meet and Greet'' of personeelsavond.
Dick Tukkers

Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 6 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 9 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 11 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 11 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 13 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08