Afbeelding
Foto: Buurtbus

Veertien nieuwe TwentsFlex-haltes in Rijssen-Holten

Algemeen

RIJSSEN/HOLTEN - Met het realiseren van veertien nieuwe haltes biedt TwentsFlex de inwoners van Rijssen-Holten nu de mogelijkheid om tussen 138 haltes binnen de gemeentegrenzen te reizen. Rijssen heeft nu een nieuwe TwentsFlex-halte aan de Grimberghoeve, Pelmolen, de Keizer, aan de Krans, de Bouwstraat, de Heliumstraat en de Biesterij. In Holten bevinden de nieuwe haltes zich bij Museum Broer, La Place/AC, camping de Holterberg, de Lindenberg, de Schreursweg, aan het Look en het Vletgoor.

TwentsFlex is een flexibele vervoerservice voor en door de inwoners van Rijssen-Holten. Die je comfortabel en voordelig van en naar één van de 138 haltes binnen de gemeente brengt. De haltes zijn herkenbaar aan het speciale TwentsFlex bord. Binnen de bebouwde kom is er bijna altijd wel een halte in de buurt.

Bestel voor € 2,- een rit
De reiziger bestelt op basis van de gewenste aankomsttijd en halte een rit via de TwentsFlex app, online of telefonisch. Er is dus geen vaste route en geen dagelijkse dienstregeling. TwentsFlex rijdt kriskras door het gebied met 8-persoons busjes. Er kunnen andere mensen in- en uitstappen. Maar alleen wanneer de geplande aankomsttijd gehaald kan worden. Reizigers kunnen van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 22.00 uur reizen en op zaterdag van 8.30 tot 22.00 uur met TwentsFlex voor maar € 2,00 per rit. TwentsFlex is een flexibele vervoersservice van Keolis Nederland, voor en door de inwoners van Rijssen-Holten. Instappen kan alleen wanneer de rit uiterlijk 45 minuten van tevoren geboekt is via de TwentsFlex app, op twents.nl/flex of via het telefoonnummer 088 – 033 1401.

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 3 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 5 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 9 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 11 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 12 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54