Foto: Buurtbus

Veertien nieuwe TwentsFlex-haltes in Rijssen-Holten

RIJSSEN/HOLTEN - Met het realiseren van veertien nieuwe haltes biedt TwentsFlex de inwoners van Rijssen-Holten nu de mogelijkheid om tussen 138 haltes binnen de gemeentegrenzen te reizen. Rijssen heeft nu een nieuwe TwentsFlex-halte aan de Grimberghoeve, Pelmolen, de Keizer, aan de Krans, de Bouwstraat, de Heliumstraat en de Biesterij. In Holten bevinden de nieuwe haltes zich bij Museum Broer, La Place/AC, camping de Holterberg, de Lindenberg, de Schreursweg, aan het Look en het Vletgoor.

TwentsFlex is een flexibele vervoerservice voor en door de inwoners van Rijssen-Holten. Die je comfortabel en voordelig van en naar één van de 138 haltes binnen de gemeente brengt. De haltes zijn herkenbaar aan het speciale TwentsFlex bord. Binnen de bebouwde kom is er bijna altijd wel een halte in de buurt.

Bestel voor € 2,- een rit
De reiziger bestelt op basis van de gewenste aankomsttijd en halte een rit via de TwentsFlex app, online of telefonisch. Er is dus geen vaste route en geen dagelijkse dienstregeling. TwentsFlex rijdt kriskras door het gebied met 8-persoons busjes. Er kunnen andere mensen in- en uitstappen. Maar alleen wanneer de geplande aankomsttijd gehaald kan worden. Reizigers kunnen van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 22.00 uur reizen en op zaterdag van 8.30 tot 22.00 uur met TwentsFlex voor maar € 2,00 per rit. TwentsFlex is een flexibele vervoersservice van Keolis Nederland, voor en door de inwoners van Rijssen-Holten. Instappen kan alleen wanneer de rit uiterlijk 45 minuten van tevoren geboekt is via de TwentsFlex app, op twents.nl/flex of via het telefoonnummer 088 – 033 1401.

Meer berichten
 
Auto zoeker