Rondleiding Canadese Begraafplaats

HOLTEN - Heeft u al eens de Canadese Begraafplaats bezocht? Zeker een keer de moeite waard om dat te doen. Hier liggen 1394, voor het merendeel Canadese militairen, begraven. Het is ook mogelijk om een hier een rondleiding te volgen, waarbij een gids u veel kan vertellen.

De eerstvolgende rondleiding zal zijn op 13 augustus om 14.00 uur. Er wordt eerst een bezoek aan het informatiecentrum gebracht waarna onze deskundige gidsen u meenemen naar de begraafplaats. In het informatiecentrum krijgt u meer inzicht over de inrichting van het ereveld en komt u meer te weten over de gesneuvelde soldaten en in de filmzaal is een impressie te zien van de bevrijding van Oost-Nederland. De gidsen vertellen u tijdens de rondleiding over de begraafplaats indrukwekkende verhalen over de gesneuvelde militairen.

Praktische informatie
De rondleiding begint om 14.00 uur en duurt circa 75 minuten. De kosten van deelname zijn: € 3,00 per persoon. Basisschoolkinderen € 1,50 per kind. Opgave telefonisch: 0548 78 91 61 of per mail info@canadesebegraafplaatsholten.nl. (Graag tussen 11.00 en 16.00 uur). Het adres van het Infocentrum is Eekhoornweg 10, Holten.
 

Meer berichten
 
Auto zoeker