Afbeelding

Twentse Fiets4daagse vanuit Almelo

Algemeen

ALMELO - Een heugelijk feit: de Twentse Fiets4daagse viert dat dit jaar voor de 70e keer het evenement gehouden mag worden.

Het sportieve evenement in Almelo is één van de oudste fietsevenementen van Nederland en wordt gehouden van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 augustus. Vier dagen lang kan er door de mooie natuur van Twente gefietst worden met onderweg bij de stempelposten en bij de Preston Palace, de start en finish, leuke verrassingen. Twente leent zich uitstekend voor een fantastische fiets4daagse met fietspaden en landwegen die tussen de koren- en maïsvelden door slingeren. Langs de route komt u regelmatig molens, kastelen, musea en historische gebouwen tegen.

Extraatjes
Er is een speciale kinderroute van 25-30 km, die zeer geschikt is voor jonge fietsers of kinderen die bij een volwassene achterop zitten. De jonge deelnemers krijgen een goodie bag met een boekje vol leuke opdrachten waarmee prijzen gewonnen kunnen worden. Bij deelname aan alle vier de dagen is er een feestelijk onthaal en een herinneringsmedaille. Ook is er voor de jeugd een kinderparty in "de Boekerie".
Op donderdag 8 augustus is er de "zadelpijnparty" tussen 19.00 en 22.00 uur bij Preston Palace. Aanmelden hiervoor kan tot woensdag 17.30 uur. Kosten bedragen € 20,-.
Bij "de Boekerie" is er ook een tentoonstelling over 70 jaar Fiets4daagse.

Deelnemen
Inschrijven voor deze 70e Fiets4daagse kan via www.almeloevents.nl. Vier dagen deelnemen kost € 15,- bij voorinschrijving en nadien € 20,-. Eén dag meefietsen kost € 6,-. Ook is er een voordelige gezinskaart.

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 1 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 3 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 7 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 9 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 10 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54