<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195025&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Eigenaar

Beste mensen,

Ik weet het zeker… Bruisend Nijverdal wordt dit jaar een megagroot feest in alle opzichten!

We hebben, al zeg ik het zelf, een dijk van een programma. Met veel bekende artiesten, zorgvuldig geprogrammeerd door ons bestuur, de programmacommissie en Manfred Körbl van ons eigen Nijverdalse artiestenbureau. Daarnaast voor iedere doelgroep een leuke activiteit. Volgens mij vergeten we helemaal niemand: Ondernemers, de kinderen van de basisscholen, senioren, sporters, cultuurvrienden, families, er is voor ieder wat wils.

We zijn ook heel blij met de geweldige samenwerkingen, onder ander met onze gemeente tijdens het Sport & Cultuur festival. Maar ook met de Stichting Sportevenementen Hellendoorn – Nijverdal met de Boels Ladies Tour en de grootse Nijverdalse Strada Bianche, georganiseerd in samenwerking met Fiets tour club CC'75.

Zondag starten we traditioneel met de grootste oecumenische kerkdienst van onze gemeente, georganiseerd door de Raad van Kerken in onze tent, opgevolgd door een gezellige koopzondag met een brocante, boeken en vinyl markt in samenwerking met winkeliersvereniging Op naar Nijverdal in onze mooie centrum van Nijverdal.

En dan alle mensen welke de handjes uit de mouwen steken. Meer dan 150 vrijwilligers zijn gedurende het jaar in touw. De één het hele jaar door, de ander tijdens het evenement. Van bestuursleden, commissieleden tot losse vrijwilligers, vriendengroepen en families. Zonder hun inzet is het allemaal niet mogelijk. Hulde!

Ja, we hebben een kostbaar programma. Maar het kan. Door bijdragen van maar liefst 74 sponsoren, ons dorpsbudget, stichtingen en natuurlijk door u. Want met uw komst en vooral uw consumptie, draagt u bij dat dit allemaal mogelijk is.

Als u dat nu allemaal leest. Dan is dat toch iets geweldigs, iets waar we met elkaar supertrots op mogen zijn. Een geweldig feest van ontmoeten en plezier hebben, gemaakt voor en door ons allemaal. Daar word ik gelukkig van… dank jullie wel!!

Op een geweldig Bruisend Nijverdal 2019!!

Ewald Aaltink
Trotste voorzitter!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195025&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195036&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195026&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>