Afbeelding

Uniek duo concert van Miss Montreal en Davina Michelle

Algemeen

NIJVERDAL – Het podium van de feesttent is donderdagavond 5 september het toneel van een heel bijzonder muziekconcert. Twee steengoede zangeressen van eigen bodem, Miss Montreal en Davina Michelle, betreden de bühne. Er zijn nog enkele kaarten te koop via: www.bruisendnijverdal.com/tickets of haal ze bij Tourist Info/VVV Hellendoorn-Nijverdal. Wees er snel bij, want op = op!

De donderdagavond van Bruisend Nijverdal wordt met recht een topavond die je zeker niet mag missen. Met Miss Montreal op het podium weet je dat het een geweldig feest wordt! Tegenwoordig zien we haar meer dan ooit op televisie, maar dat betekent natuurlijk niet dat Sanne Hans, frontvrouw van haar eigen band Miss Montreal, haar grote liefde vergeet. Want dat is muziek maken, en dat kan ze als de beste!

Davina Michelle
Maar ook de steengoede zangeres Davina Michelle mag je niet missen. Als je ontdekt wordt door topzangeres P!nk kun je met een gerust hart zeggen dat je thuis hoort in 'De Beste Zangers van Nederland'. Davina Michelle is op dit moment veruit de meest gevraagde act in Nederland. Haar hit Duurt Te Lang is inmiddels de meest gestreamde Nederlandse plaat op Spotify ooit. Het lied werd sinds oktober meer dan 53 miljoen keer geluisterd. We zijn dan ook supertrots dat ze 5 september samen met Miss Montreal het podium in Nijverdal deelt.

Informatie
Kaarten kosten €19,- per stuk (excl. €1,- servicekosten). Het feest vindt plaats in de feesttent bij Bruisend Nijverdal aan het Marktplein. De mensen die op tijd thuis willen zijn, omdat ze de volgende dag moeten werken, kunnen lekker op tijd het bed inrollen. De avond begint namelijk extra vroeg! De feestelijke avond begint 's avonds om 19.30 uur en duurt tot 23.30 uur.

Afbeelding
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 18 minuten geleden
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 2 uur geleden
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 20 apr, 10:20
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 20 apr, 08:00
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 19 apr, 19:55