Afbeelding

Schreurs & Bakker opent haar deuren

Algemeen

RIJSSEN - Martin Bakker, Dennis en Ramôn Schreurs hebben samen een nieuw autobedrijf opgericht en zijn van start.

Martin Bakker van PeKaWe autobemiddeling en de broers Dennis en Ramôn Schreurs, alom bekend als de Suzuki dealer van Rijssen hebben besloten om naast hun bestaande bedrijven een unieke samenwerking aan te gaan, die aansluit bij de activiteiten die ze al hebben.

Jonge auto's
In dit nieuwe bedrijf bieden Dennis, Ramôn en Martin extreem jonge auto's aan. Vaak met een minimum aantal kilometers en waarop de fabrieksgarantie van toepassing is. Allen hebben een neusje voor net de apartere/completere uitvoering, net een beetje meer kwaliteit en altijd met een persoonlijke benadering en goed advies. Het slim importeren van auto's is hen op het lijf geschreven. Dit kan zowel een nieuwe zijn als een gebruikte.

Bedrijfsauto's
Ook voor een bedrijfsauto bent u aan het goede adres. Toyota is hier het huismerk, deze worden op persoonlijke wens samen gesteld en besteld bij samenwerkende Toyota dealer. Er is een demonstratie bus op voorraad om te bekijken en te proberen. Begin 2020 wordt een compacte Toyota bedrijfsauto verwacht. Daarnaast kunt u ook voor de super sterke Hilux Pick-up truck bij Schreurs en Bakker terecht. Ook voor andere merken bedrijfswagens kunt u bij hen terecht. Het gaat er uiteindelijk om dat de klant tevreden is.

Training
Door continue trainingen op het gebeid van operational, financial en niet te vergeten private lease kunnen Dennis en Martin u voorzien van goede informatie. Alle auto's worden geleverd met een Mobiliteit pas waar weer de slimme samenwerking van Suzuki wordt gevonden die zeer goede voorwaarden en services leveren. Na de aanschaf of lease van de auto kan het onderhoud onder hetzelfde dak plaatsvinden.

Contact
Op dit moment wordt de voorraad uitgebouwd en zijn er al diverse zoekopdrachten door klanten ingediend voor het vinden van de passende personen- of bedrijfsauto. Nieuwsgierig? Het bedrijf is gevestigd aan de Nijverdalseweg 138, precies daar waar Suzuki ook is. Op internet is www.schreursbakker.nl het adres om alles te ontdekken.

De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 7 minuten geleden
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 12 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 14 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 18 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 20 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 22 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival gisteren
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 18 apr, 19:49