Afbeelding

Twents Oktoberfest gemütlicher dan ooit!

Algemeen

HENGELO - Het Twents Oktoberfest maakt zich klaar voor de tiende editie! En bij een jubileum hoort een machtig mooi feest. Daarom pakt das gemütlichste Oktoberfest van Twente medio september in hartje Hengelo uit met vijf dagen terras en twee feestavonden dansen, lachen en genieten. Zum Wohl!

Met deze jubileumeditie pakt de organisatie grootser uit dan ooit tevoren. Met een feesttent midden in het centrum van Hengelo kan het niet anders dan ganz toll worden. Een écht Oktoberfest kan niet zonder kermis, daarom sluit de Lambertuskermis aan bij het evenement. Gedurende de kermis is het terras open tijdens de openingstijden van de kermis, van 18 september tot en met zondag 22 september. Het terras en de feesttent bevinden zich op de parkeerplaats aan De Wetstraat.

Terras & biergarten
Naast vijf dagen terras, zijn er ook twee feestavonden: vrijdag 20 september 'Fest Eins' en op zaterdag 21 september vindt de tiende editie van het 'Twents Oktoberfest' plaats. Beide avonden zijn van 17.00 tot 23.00 uur, met nadien een kleine afterparty in de feesttent tot 1.00 uur. Daarnaast legt de organisatie een heuse biergarten aan. De garten is dé plek voor een hapje en drankje in Beierse stijl tijdens de twee feestavonden. "Overdag op een terras in goed gezelschap een biertje drinken en uitkijken over de kermis, dat is toch genieten?", stelt medeorganisator René Odink. Hij wordt aangevuld door Laurens Oude Elberink: "En dan tijdens een van de feestavonden een broodje braadworst eten in de biergarten, of een rondje over de Kermis lopen, dat is voor ons wel een Oktoberfest-optima-forma!" Beiden zijn van stichting Ongewooøn, die de organisatie dit jaar samen met café De Appel hebben opgepakt. "De Appel wordt de uitbater van het terras en de feesttent."

Grandioze artiesten
Donderdagavond 19 september op het terras, geen entree, De Nederlandse HELENE FISCHER Natasja! Elk feest heeft zo zijn eigen specifieke hoogtepunten. Tijdens Fest Eins, op vrijdag 20 september, gaan de voetjes unbedingt van de vloer met Wir Sind Spitze, Otto Lagerfett en de Alpenzusjes. Zaterdag 21 september wordt het jubileum gevierd met Die Männer, Corina Sommer en DJ Ötzi Tribute die er een onvergetelijke avond van maken. Zondag 22 september vanaf 13.00 uur fruhshoppen op ons terras, geen entree, m.m.v. JET'S GEHT LOS !

Feesten voor goed doel
Party machen en tegelijkertijd je medemens steunen; bezoekers van het beide feestavonden leveren automatisch een bijdrage aan het goede doel. Naast specifieke lokale doelen of een AED, steunt de organisatie dit jaar specifiek cliënten met een verstandelijke beperking. Met een speciaal eigen feest op zaterdagochtend, wordt het voor hen een onvergetelijke dag georganiseerd in samenwerking met Aveleijn.

Meer informatie
Kaarten voor Fest Eins en Twents Oktoberfest à € 15,00 per stuk zijn verkrijgbaar via de website www.twentsoktoberfest.nl of bij DE APPEL. Op de genoemde website is meer informatie over het evenement te vinden. Volg de facebookpagina voor het laatste nieuws. Voorgaande edities waren stijf uitverkocht. "Tanzen, zingen en proosten op het leven en een goed doel. Wat wil je nog meer?".

Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 31 minuten geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 15 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 16 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 20 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 22 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07