Afbeelding

Activiteiten Jeruël op 20 en 24 september

Algemeen

RIJSSEN - Vrijdagavond 20 september spreekt Hans Frinsel uit Rijssen in Jeruël. De avond begint om 20.00 uur. Het thema is "En leid ons niet in verzoeking".

Hij gaat in op de verzoekingen die ons bedreigen in de huidige cultuur. Wat Paulus in 1 Korinthe 10 aanhaalt, de woestijnreis van Israël, is een goed voorbeeld van vier verzoekingen die ook ons bedreigen. Dhr. Frinsel was onder andere werkzaam bij de stichting Tot Heil des Volks en is werkzaam geweest in Guinee-Bissau voor het evangelie. Het belooft weer een leerzame en fijne avond te worden! In gebouw Jeruël wordt elke twee weken een spreekbeurt/Bijbelstudie gegeven.

Volgende activiteit
Dinsdag 24 september 19.45 uur is de volgende fundamentencursus over het christelijk geloof onder leiding van Eddie Bakker - evangelist en voorganger uit Nordhorn (D). De zaal is open om 19.15 uur. Toegang is gratis. Koffie en thee wordt geschonken. Adres: Van Heekstraat 40, 7462 NE Rijssen. De zaal is ook bereikbaar via Holterstraatweg 125. Iedereen, jong en oud is hartelijk welkom! Voor meer informatie: http://jeruelrijssen.nl/

Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 1 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 3 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 5 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 17 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 20 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 22 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 22 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team gisteren