Afbeelding

Week van de Huidtherapie

Algemeen

RIJSSEN - Ook dit jaar doet de praktijk Judith Toeters Huid- en oedeemtherapie mee aan de 'week van de Huidtherapie' van 7 tot en met 11 oktober!

De praktijk Judith Toeters Huid- en oedeemtherapie is sinds 2011 gevestigd in het Medisch Centrum Rijssen. Wij zijn een enthousiast en professioneel team welke verschillende behandelingen uitvoeren om de zieke of beschadigde huid te verbeteren of te herstellen.

Heel breed
Huid- en oedeemtherapie is heel breed. Naast het behandelen van verschillende vormen van oedeem, kunt u ook bij ons terecht wanneer u last heeft van acne, littekens, pigmentatie of overbeharing. Tevens voeren wij behandelingen uit op cosmetisch gebied zoals huidverbetering, maar ook voor Permanente Make-up kunt u ook bij ons terecht.

Inloopspreekuren
In de week van maandag 7 oktober tot vrijdag 11 oktober hebben wij onze praktijk geopend, zodat u geheel vrijblijvend binnen kunt komen lopen. Tijdens deze inloopspreekuren kunnen wij u gericht en aanvullende informatie geven of adviseren. Ook voor productadvies kunt u bij ons terecht. Graag zien wij u in de 'week van de Huidtherapie', voor al u medisch of cosmetische huidvragen! Een presentje zal voor u klaar staan!

Praktijk
De praktijk Judith Toeters Huid- en oedeemtherapie zit in het Medisch Centrum Rijssen - Soutterain. Hier kunt u terecht van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur op afspraak. Bellen of appen kan ook naar telefoonnummer (0548) 514 122 / 06 300 285 49 of per mail huidtherapie@judithtoeters.nl. Meer informatie over de verschillende huidtherapieën of huidaandoeningen vindt u op www.judithtoeters.nl.

Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 7 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 9 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 11 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 12 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 14 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08