Afbeelding
Foto: © STUDIO 81 Photography

HIH Engineering is verhuisd en houdt een open dag!

Algemeen

RIJSSEN - Zo veel bedrijven, zo veel bedrijfspanden met een naam op de gevel, maar weet u wat ze precies doen? HIH Engineering laat het u graag zien tijdens de open dag op 3 oktober.

Het werktuigbouwkundig ingenieursbureau HIH Engineering is actief in werktuigbouw en mechatronica. Uiteenlopende ontwerp-projecten in de machinebouw; van kleine stand-alone machines tot complete productielijnen. Klanten komen uit diverse branches en wanneer zij bijvoorbeeld het productieproces willen optimaliseren, dan kunnen de ideeën en de inventieve oplossingen van HIH Engineering de oplossing zijn. Elke klant is uniek, elke opdracht is uniek en zo ook de oplossing van HIH Engineering.

Kijkje in de keuken
Nu HIH Engineering verhuisd is, wordt er een open dag georganiseerd. Zo kunt u een idee kunt krijgen van wat er achter de gevel van De Stroekeld 2-B wordt gedaan. Een modern en inspirerend kantoor waar vakmensen hun creativiteit en kennis optimaal toepassen bij het maken van een innovatief ontwerp. Machines voor de productie van croissantjes of een productielijn met robots, bijna alles is mogelijk. HIH Engineering is gespecialiseerd in de foodsector, doordat er in deze sector rekening gehouden moet worden met onder andere voedselveiligheid, is dit zeer specialistisch werk. Dit betekent niet dat er alleen voor de foodsector wordt ontworpen, ook voor andere branches draaien ze hun handen niet om. De ingenieurs worden daarbij ondersteunt met de modernste 3D ontwerpsoftware en analysetools. Tijdens de open dag kunt u zelf zien hoe het ontwerpproces van machines in z'n werk gaat. U bent van harte welkom op 3 oktober tussen 15.00 en 19.00 uur om onder het genot van een hapje en drankje het nieuwe kantoor te bewonderen. Wie weet leidt de open dag wel tot een samenwerking of raakt u zo enthousiast dat u solliciteert bij HIH Engineering.

Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 12 minuten geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 4 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 6 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 7 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 10 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 22 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden gisteren
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 18 apr, 15:42