Afbeelding

Mehmet Kilinc kent het kappersvak door en door

Algemeen

RIJSSEN - "Mehmet Kilinc is een artiest in zijn vak," dat zegt een mevrouw, die in de kappersstoel zit in zijn zaak, Kapsalon Abi, aan de Graaf Ottostraat 50 in Rijssen zit. Haar haren worden op dat moment vakkundig geknipt, gesneden en gekleurd in een trendy grijze kleur.

Mehmet, met Turkse/Italiaanse roots, knipt al 35 jaar in de grootste steden van Nederland. Na een omzwerving via Amsterdam, Rotterdam en Groningen is hij met zijn zaak neergestreken in Rijssen. "Ik was de drukte van grote steden een beetje zat. Bij toeval kwam ik 2 jaar geleden in Rijssen terecht. Ik voel mij hier thuis, al woon ik nu nog in Groningen. Iedere dag kom ik met plezier naar Rijssen." Mehmet heeft al een mooie klantenkring opgebouwd. "Maar er kunnen er nog altijd wat bij hoor," lacht hij vriendelijk. Doordat hij in de laatste 35 jaar veelal dames heeft geknipt, weten zij de weg wel te vinden naar Kapsalon Abi. Heren zijn er ook van harte welkom. Abi betekent trouwens broer. Om de mannen enthousiast te maken hier te komen knippen, geldt er voorlopig en speciaal herentarief: 10 euro! Ook voor kinderen tot en met 10 jaar is er en mooie actie: iedere woensdagmiddag voor 7,50 euro!

Bij kapsalon Abi wordt met goede producten gewerkt zoals Keune en Goldwell. Iedereen kan hier terecht voor knippen, verven, haren opsteken, een bruidskapsel, en natuurlijk gratis advies en lekkere koffie. Abi kapsalon heeft geen website maar op zijn facebookpagina is te zien wat hij allemaal aan vakmanschap in huis heeft.

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 5 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 6 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 10 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 12 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04