Afbeelding

Roeloffzen Tegelmarkt Almelo nu in vernieuwde showroom

Algemeen

ALMELO - Roeloffzen Tegelmarkt Almelo heeft een volledig nieuwe showroom. Met trots delen wij - Michel, Cyril en Ronnie - mee dat deze nu klaar is.

De gehele binnenzijde is compleet vernieuwd. U zult versteld staan van ons aanbod op het gebied van tegels, sanitair en complete badkamers. "Badkamers Van A tot Z voor ieder budget!" Met ons drieën helpen wij u graag om uw droom op het gebied van badkamer, toilet en/of begane grond vloer te realiseren. Door middel van een 3D-tekening krijgt u een perfecte indruk van de mogelijkheden. Ook de prijs zal u niet tegenvallen; kom dus een keer kennismaken.

Open huis
Tot en met 18 oktober houden wij "open huis" dagen. Wij nodigen u graag uit om alles te komen bekijken onder het genot van een hapje en een drankje! Ook hebben we tijdens deze periode zeer aantrekkelijke acties.

Breed assortiment
Roeloffzen Tegelmarkt Almelo heeft een breed assortiment dat verder gaat dan alleen tegels! Zo kunt u hier terecht voor badkamers, toiletten, tegelvloeren, keramisch parket, vloerverwarming, sanitair, waterontharders, kranen, radiatoren en uiteraard: volop tegels in alle soorten en maten. Maak kennis met het brede assortiment en de uitstekende service in onze ruime showroom.

Kom langs
Roeloffzen Tegelmarkt Almelo is gevestigd aan Achter de Molen 4A, 7605 AP in Almelo. Geopend maandag van 13.30 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag tot 20.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. Bel voor informatie met: 0546-81 07 08. Kijk ook op: www.tegelmarktalmelo.nl

Afbeelding
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 7 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 8 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 12 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 14 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04