Afbeelding

Wout Brama weer op het veld

Algemeen

ENSCHEDE - Wout Brama stond na ruim vijf maanden afwezigheid zaterdagavond weer op het veld voor FC Twente. De aanvoerder begon in de basis tegen Sparta Rotterdam (2-1) . De middenvelder is blij terug te zijn.

"De laatste vijf á zes weken heb ik voluit getraind en ik voel me op dit moment ontzettend fit. Ik heb geen last meer van mijn blessure. Uiteraard zijn er pijntjes, maar het zou vreemd zijn als je als 33-jarige zonder pijntjes zou spelen, maar de pijn van mijn blessure voel ik niet meer", aldus Brama.

Gelijkspel?
Brama denkt dat tegen Sparta een gelijkspel verdiend was geweest. "Ik denk dat een gelijkspel terecht zou zijn geweest. Na rust konden we meer druk zetten en wisten we zelf ook meer te creëren. Uiteindelijk levert dat alleen niets op. Het is duidelijk dat er nog voldoende werk aan de winkel is. De komende twee weken moeten we gebruiken om er straks weer te staan." Joel Drommel was in de eerste helft een echte sta in de weg voor de thuisploeg. Met enkele goede reddingen onderscheidde de doelman van FC Twente zich tegen Sparta (2-1). "Of ik goed heb gespeeld heeft achteraf geen enkele waarde wanneer je verliest. Je wilt het team op sleeptouw nemen en helpen een resultaat te behalen en dat is niet gelukt. Voor rust speelden we niet goed, na rust was het een stuk beter. Uiteindelijk scoort Sparta in de slotfase en staan wij met lege handen."

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 4 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 6 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 21 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 22 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 28 mrt, 14:09
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 28 mrt, 12:06
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12