Rijssen op IJS is nog op zoek naar bijdragen

RIJSSEN - Er komt een echte ijsbaan op het Hoge Wal plein van 13 december tot en met 4 januari 2020.

De ijsbaan is een initiatief van HABI en een fantastische samenwerking met de skeelervereniging Rijssen. De Rabobank Rijssen-Enter is als naamsponsor verbonden aan het evenement. De werkgroep bestaat uit Jan Eshuis, Mark van den Dijk (skeelervereniging Rijssen), Harold Derksen (Brasserie de Hoge Wal) en Ard Wessels. Het is enorm veel werk om alles te organiseren maar ook erg leuk. De komende weken worden winkels en bedrijven benaderen om de begroting rond te krijgen. Een ijsbaan is erg kostbaar maar brengt zeer zeker enorm veel sfeer in het centrum in december. Voor vragen op welke manier je kunt bijdragen graag contact opnemen met Jan Eshuis (06-22975147) of Ard Wessels (06-53930277).

Schoolschaatsen
Reggeborgh maakt het schoolschaatsen mogelijk waardoor de scholen in Rijssen gratis worden uitgenodigd om met 3 groepen te komen schaatsen. Twee trainers zullen verantwoordelijk zijn voor deze clinic. Ook de KNSB ondersteunt dit initiatief in de vorm van een mooie subsidie. Voor vragen over het schoolschaatsen kun je contact opnemen met Mark van den Dijk (06-27492653)

Breed programma
Er is veel te beleven voor diverse groepen, zo ook de lokale ondernemers. Wie op zoek is naar een leuk en sportieve bedrijfsactiviteit kan deelnemen aan de curling-competitie. Deze bestaat uit twee wedstrijdavonden, 1 voor poulewedstrijden en 1 voor de finales. De poules worden gespeeld op maandag 16 of dinsdag 17 december met de finales op 23 december, telkens vanaf 18.30 uur. Daarnaast kan er een personeelsavond gepland worden om samen met uw team te schaatsen en te genieten van een heerlijk buffet. Neem hiervoor contact op met Harold Derksen via 0548-624 355

Meer berichten
 
Auto zoeker