Voorlichting over veilig leven voor 50+

TWENTE - Ouderenbond ANBO organiseert volgende week dinsdag, 22 oktober, een veiligheidstraining voor 50-plussers uit Twente. De training vindt plaats bij de Risk Factory op Vliegbasis Twente.

In één middag leren deelnemers door middel van levensechte scenario's hoe zij het beste kunnen handelen in onveilige situaties. Maar ook hoe ze babbeltrucs kunnen herkennen en waar mensen op moeten letten als ze 112 bellen. Een erg praktische middag dus, die absoluut leerzaam zal zijn. Voor ANBO-leden uit Twente geldt een speciaal tarief van vijf euro om de training te volgen. Ze mogen één of twee introducees meenemen als die ook in de regio Twente wonen en 50 jaar of ouder zijn.

Praktische informatie
De informatiebijeenkomst is op dinsdag 22 oktober van 14.00 tot 16.00 uur. Locatie: Vliegveldstraat 100, Enschede. Parkeren kan op het terrein zelf. Kosten: 5 euro per persoon (Let op: bij de Risk Factory kan alleen met pin worden betaald). Aanmelden voor deze veiligheidstraining kan door een mail met uw naam en adres te sturen naar: veiligheid@anbo.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker