Lezing Dato Steenhuis

RIJSSEN - Deze vrijdagavond houdt Dato Steenhuis in Jeruël zijn eerste lezing over het boek Ruth: "Vreemdeling in Bethlehem!"

Ruth 1 vertelt een verhaal dat speelt in de tijd van Richteren. In die tijd heeft een gezin uit Betlehem hun heil gezocht in het heidense Moab. Het brengt niet veel goeds. De vrouw keert slechts met schoondochter Ruth terug in Kanaän, de anderen zijn overleden. Krijgt deze Moabitische Ruth wel een verblijfsvergunning in Bethlehem? Dato vertelt hoe dat gegaan is. De Bijbelkringavond in Jeruël te Rijssen wordt om de twee weken gehouden.

Studiekring
Dinsdag 22 oktober is de studiekring met Gieneke Sneller. Het is de tweede lezing over de Kleine Profeten, deze keer Nahum. Gieneke weet zo'n profeet boeiend neer te zetten; ze gaat er diep op in. Wilt u nog meer verdiepende studie? Er staat inmiddels een rijk gevulde boekenkast in Jeruël; de inhoud ervan kan geruild worden of geleend worden. Bijbellezing en Studiekring beginnen om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur. Toegang is gratis. Koffie en thee wordt geschonken. Adres: Van Heekstraat 40, 7462 NE Rijssen. De zaal is ook bereikbaar via Holterstraatweg 125. Voor meer informatie: www.jeruelrijssen.nl/

Meer berichten
 
Auto zoeker