EVI Verlichting in Rijssen: sfeervol én duurzaam

RIJSSEN - EVI Verlichting, gevestigd aan de Wierdensestraat 52 in Rijssen, is een gemoedelijk familiebedrijf dat al jaren alom bekend is in Rijssen en regio. In de verlichtingsspeciaalzaak is een uitgebreid assortiment te vinden in vloerlampen, hanglampen, plafondlampen, tafellampen, wandlampen en daarnaast buitenlampen. En heeft een klant toch nog een andere wens, dan is het bijna altijd te realiseren.

"Wij hebben tevens een reparateur in dienst voor de reparatie van lampen en service bij de klant aan huis. Wie een lamp of meerdere lampen koopt, kan ervoor kiezen om dit door ons te laten bevestigen," aldus mede-eigenaar Roland van den Houten die de winkel samen runt met zijn vader Henk. Ook hun echtgenotes Ada (nu met pensioen) en Esther spelen een belangrijke rol in de winkel alsmede het personeel. De winkel heeft door de jaren heen een aantal metamorfoses ondergaan en telt inmiddels drie etages. Tevens heeft men diverse webshops: lampenhuis.nl, tiffanylampenhuis.nl en tiffanylampenhaus.de. Klanten komen zelfs uit Duitsland naar de winkel om het assortiment te bekijken.

Goed advies
"Ze krijgen van ons een goed advies over de betreffende lamp of verlichtingsadvies voor in de woonruimte. De meeste mensen komen ook het liefst naar de winkel. Dan weet je wat je krijgt. Wat dat betreft blijft onze fysieke winkel heel belangrijk. Het is ook nog net wat kleinschaliger en persoonlijker dan al die megazaken van tegenwoordig met verlichting," geeft Henk van den Houten aan.

Breed assortiment
EVI Verlichting biedt moderne en trendy verlichting evenals klassiek en exclusieve verlichting zoals een grote collectie Tiffanylampen. "In de jaren moet je met de tijd meegaan, we wisselen regelmatig van collecties. Vroeger was het zo dat mensen wel tien jaar of langer dezelfde lamp in huis hadden maar dat is nu niet vaak meer het geval. Er wordt nog weleens gewisseld van interieur dus dat geldt ook voor de lampen. We hebben bijvoorbeeld ook veel keuze in lampenkappen wat betreft de maat, de kleur, de print en de stof. Wij bieden tevens maatwerk. Dit wil zeggen dat er voor elke lampenkap wel een voet is en andersom." Verlichting is ook steeds duurzamer geworden; de gloeilamp maakte plaats de halogeenlamp en tegenwoordig is er zuinige LED-verlichting. "We kunnen een verlichtingsplan maken voor zowel particulieren als bedrijven zoals restaurants en er zijn vele lichtsoorten met of zonder dimmer." Naast de zaak is tevens een grote (gratis) parkeerplaats aanwezig. Voor meer informatie: www.eviverlichting.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>