<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195025&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Rademaker's Poeliersbedrijf Nijverdal viert 25-jarig bestaan!

NIJVERDAL - In november 1994 namen Hans en Linda Rademaker de poelier aan de Constantijnstraat in Nijverdal over. Sinds die tijd runnen zij nog steeds op die locatie hun zaak. Met veel plezier en met passie voor hun vak.

Hun doel al die jaren is en was een gevarieerd en veelzijdig assortiment aan te kunnen bieden, waarbij gemak voor de klant voorop staat. We hebben het assortiment steeds meer aangepast naar gegrilde kant en klare producten, maar ook de laatste jaren weer veel meer eigen verse specialiteiten geïntroduceerd. Veel mensen zijn verbaasd over ons brede (vers en gegrilde) assortiment, en zien nog steeds nieuwe producten.

Makkelijke bereiding
Al onze gegrilde producten worden verpakt in speciale magnetronzakken. Ook hebben wij kant-en-klare maaltijden zoals nasi, bami, macaroni, stamppot boerenkool, hutspot, zuurkool en aardappelschotel. We streven naar een goede prijs kwaliteitverhouding en blijven op zoek naar nieuwe specialiteiten.

Geheel verzorgd
Óók voor feestjes zijn wij het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten hapjesschalen en ook heerlijke partypannen, waarbij de hapjes op een aluminium inzetschaal liggen en in de pan zo opgewarmd kunnen worden. Deze pannen krijgt u in bruikleen. Ook zijn deze pannen geschikt voor bijvoorbeeld stamppotbuffet of rijsttafel! Bij ons is er altijd een heleboel mogelijk, daar zit onze kracht. We doen beslist niet moeilijk, alles is te overleggen. Ook kunt u bij ons de dag van tevoren tot 17.00 uur nog bestellen.

Service voorop
We vinden het belangrijk om ons te blijven onderscheiden van de supermarkten. Bij ons vragen we of u uw kipfilet in blokjes gesneden wilt hebben of niet, zonder meerprijs. Of dat we uw producten per 2 of 3 stuks voor u inpakken, zodat het thuis zo de vriezer in kan. Zomers verzorgen wij ook uw barbecue. En hebben wij partyverhuur. Sta-buffet- biertafels partytent en dergelijke.

Wild
Vanaf half oktober hebben wij weer allerlei soorten wild op voorraad. Wij verkopen dit vanuit de vriezer, omdat de ruimte in onze toonbank beperkt is. Van heerlijk wildstoofvlees tot een hele haas of konijn, het is allemaal bij ons verkrijgbaar. Voor de kerstdagen is onze gevulde kalkoen de favoriet! De kalkoen wordt in een braadzak verpakt, kan zo de oven in en bijna niet mislukken.

Breed assortiment
Wat veel mensen niet weten, is dat wij ook veel kruiden en specerijen hebben en een stukje (Indische) toko. Kom langs, kijk eens rond en ontdek nog veel meer. Waar we het meest trots op zijn is dat we nog steeds klanten hebben die 25 jaar geleden ook al kwamen! En dat hun kinderen, soms zelfs kleinkinderen, nu ook bij ons in de winkel komen. Het laat ons zien dat we nog steeds de kwaliteit leveren, waar we naar streven! Vier dit met ons mee, kom langs en ontvang de komende 2 week een leuke of lekkere attentie! Zie onze jubileumaanbiedingen advertentie in deze krant. Beste klanten, bedankt! We blijven voor u klaar staan!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195025&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195036&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195026&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>