Afbeelding

Erwin van Asselt met volledig assortiment groente op markt

Algemeen

RIJSSEN - Op de maandagmarkt in Rijssen is het onder goede weersomstandigheden gezellig druk bij de groentekraam van Erwin van Asselt uit Enschede. Hij is een vertrouwd figuur op de maandagmarkt in Rijssen, waar hij samen met zijn drie werknemers al 15 jaar lang zijn volledige assortiment aan groente verkoopt.

Hij geniet van zijn vele vaste klanten en hij komt graag iedere week terug naar Rijssen, waar hij altijd de kost kan verdienen. "Wij hebben dan ook in onze handel een volledige pakket aan groente zonder verpakking. Je ziet wat je koopt, altijd vers door de hoge omzetsnelheid met de daarbij scherpe prijzen en kennis van zaken", aldus Erwin. "Wij komen graag naar Rijssen, want het zijn hier vriendelijke mensen en altijd 'in' voor een gezellig praatje." Sinds kort neemt hij ook deel aan de diverse acties van de ondernemers op de maandagmarkt en ondervindt dat deze acties goed bijdragen aan het totale marktgebeuren. Erwin markt verder na de maandag in Rijssen met woensdag in Arnhem, donderdag in Almelo en op de zaterdagmarkt in Enschede.

Gezamenlijke actie
Op de maandagmarkt van maandag 4 november ontvangt u bij inlevering van 3 muntjes een heerlijke Hollandse bloemkool gratis bij de actiekraam!

Dick Tukkers

Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 1 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 3 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 3 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 5 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 21 uur geleden
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08
Afbeelding
Lentefair voor jong en oud 17 apr, 10:00