Bekeravond in Groesbeek

ENSCHEDE - Voor FC Twente stond woensdagavond de bekerwedstrijd tegen De Treffers op het programma, een duel uit de eerste ronde van de KNVB Beker. Op het moment van het ter perse gaan kunnen we nog geen uitslag publiceren.

De Treffers, getraind door Jan de Jonge, komt uit in de Tweede Divisie. De club viert dit jaar haar 100-jarig jubileum en speelt al decennialang op het hoogste niveau. Spelers als Jasper Cillessen en Patrick Pothuizen droegen in het verleden het shirt van de Groesbekers. De Treffers staat momenteel op een zesde plek in de Tweede Divisie, afgelopen weekend speelde de ploeg met 3-3 gelijk tegen koploper IJsselmeervogels. Afgelopen weken werd er in de competitie gewonnen van Jong FC Volendam, Scheveningen en Quick Boys en speelde de ploeg gelijk tegen HHC en GVVV. Dit seizoen is Lowie van Zundert clubtopscorer bij De Treffers. De aanvaller was tot dusver zes keer trefzeker.

Toekomstige duels
Ook de komende tijd speelt FC Twente weer enkele mooie duels. Zo staat op 10 november de wedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma. Aftrap om 12.15 uur. Kaarten zijn te koop voor 22,50 euro, Kidsclub & Young Reds voor 10 euro. Kijk op: www.fctwente.nl/wedstrijden

Meer berichten