Afbeelding

Inschrijving Sans-Online-crossloop gaat als een speer!

Algemeen

RIJSSEN - Op zaterdag 9 november staat Rijssen weer in het teken van de Sans-Online-crossloop. Deze wedstrijd rondom het mooie bosgebied van de Rijsserberg is onderdeel van het ZorgSaam-SNS-crosscircuit dat al weer voor de 22e keer wordt georganiseerd. 

Start en finish zijn op de atletiekbaan van AV-Rijssen. De eerste afstand zal hier om 13.00 uur starten. Loop mee en geniet van de gezellige sfeer, het prachtige parcours en de uitstekende organisatie. De afstanden zijn 1,5 km, 2,5 km, 5 km en 10 km, voor iedereen een passende uitdaging. Zo kan iedereen meedoen: jong en oud, beginners en ervaren lopers, wedstrijdlopers en recreanten. De 5 km bestaat uit 2 ronden en de 10 km uit 4 ronden, met doorkomsten op de atletiek baan. Vorig jaar stonden er ruim 500 lopers aan de start, ben je er zaterdag ook bij? Ook aan de veiligheid is gedacht. De parcoursbouwers hebben het gehele parcours weer bladvrij gemaakt, zodat u kunt zien waar u loopt.

Inschrijving
Dankzij verschillende sponsoren hebben wij de inschrijfkosten weer laag kunnen houden. Ook krijgen alle deelnemers van 1,5 km een medaille. De overige deelnemers krijgen als aandenken een goodiebag!  Na afloop kan er gedoucht worden bij Sportclub en is er nog een stand van ZorgSaam aanwezig waar u informatie kunt krijgen over loopartikelen en ook artikelen tegen leuke scherpe prijzen kunt kopen.
De voorinschrijvingen gaan als een trein. Mocht je verzekerd willen zijn van een startnummer schrijf je dan voor donderdag 7 november online in via www.hetcrosscircuit.nl. Na-inschrijving is ook mogelijk, op de wedstrijddag tot 30 minuten voor de start.

 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 4 uur geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 20 uur geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 22 uur geleden
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43