Afbeelding

15 november Concert Holtens Mannenkoor

Algemeen

HOLTEN - Op vrijdag 15 november geeft het Holtens Mannenkoor weer het jaarlijkse concert. Dit jaar in de vorm van een Korenavond.

Evenals voorgaande jaren zal het concert ook nu weer plaatsvinden in de Kandelaar aan de Stationsstraat in Holten. Medewerking aan deze avond zal verleend worden door Kleinkoor Ootmarsum o.l.v. Inge Brilleman en Gospelkoor TODA uit Rijssen o.l.v. Wout Ligterink met aan de piano Lex Griffioen. Voor het Holtens Mannenkoor staat deze avond gastdirigente Els Cozijnsen en aan de piano wordt het koor begeleid door Roel Praas. Het belooft weer een mooie muzikale avond te worden met veel afwisseling en veel hoogtepunten. Aanvang is 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. In het programma zit een pauze. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de zaal. Wij wensen u veel luisterplezier. Mocht u na deze avond eens een repetitie van het Holtens Mannenkoor willen meemaken, dan kan dat op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in "De Regenboog" aan de Schoolstraat.

Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 11 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 13 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 15 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 16 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 18 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08