Afbeelding

Grote belangstelling bij opening nieuwe Albert Heijn

Algemeen

RIJSSEN - Burgemeester Arco Hofland opende samen met wethouder Bert Tijhof en de supermarktmanagers van deze locatie op donderdag 7 november de nieuwe moderne locatie van grootgrutter Albert Heijn aan de Stationsdwarsweg 19 in Rijssen.

In zijn openingswoord feliciteerde de burgemeester de managers en medewerkers van Albert Heijn met hun mooie grote pand met 250 parkeerplaatsen. Hij betrok in zijn felicitaties met deze nieuwe aanwinst ook de buren in de omgeving van het pand en aannemer Ter Steege als eigenaar van het pand. Verder gaf de burgemeester aan dat hij fan is van AH al was het alleen maar omdat Albert Heijn dezelfde initialen bezit als Arco Hofland.

Trots
Supermarktmanager Leon Massop van Albert Heijn gaf aan dat hij samen met zijn medewerkers zeer trots is op hun nieuwe Albert Heijn in Rijssen. Een mooie grote ruime winkel, met het allernieuwste winkelconcept en een zeer ruime parkeerplaats. "Deze morgen ontving ik al diverse reacties", volgens de manager. "Het publiek is onder de indruk van deze mooie ruime winkel en zij hopen dat de gezelligheid in het pand zal worden voortgezet als vervolg op de gezelligheid in het voormalige pand aan de Watermolen."

Ruim en modern
Direct na de openingshandeling was het al gezellig druk in de winkel. Wandelend door de ruime looppaden, viel meteen het vele fruit op, keurig gesorteerd en voorzien van een ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor de groente en het fruit langer vers blijven. Het assortiment in deze modern ingerichte winkel is gevarieerd van internationaal tot lokaal. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten is makkelijker dan ooit. Bij Albert Heijn kunnen de klanten tijdens het winkelen met de handscanner of de telefoon de producten zelf scannen en in een keer bij de kassa afrekenen. Zoals gebruikelijk is het ook mogelijk gewoon bij de caissière af te rekenen. Kortom alle moderne snufjes zijn in deze moderne windel aanwezig voor het winkelende publiek.

Dick Tukkers

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 5 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 7 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 11 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 13 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 14 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54